bylo vento teraz jest paszczur kto mnie pamieta ten wie co bylo zobaczymy co wyjdzie z tego
MARKA/MODEL: VW Passat b5
ZAWIESZENIE: Gwint H&R
SILNIK: 2.3 vr5
MOC: niby 150km
UKŁAD HAMULCOWY: seria
NADWOZIE: sedan
WNĘTRZE: seria, grzane siedzenia, klimatronic,tempomat, 4x el. szyby, 4x poduszki
KOŁA: 18" borbet opony na przod musze kupic 205/40 na tyle jest 225/35 8j,9j
AUDIO: Jvc, sub p3d215, wzmacniacz crunch gtx 1250,glosniki w drzwi t2652-s ,wzmacniacz sony xpolod 600w, kondensator holliwod 1,2f
PLANY NA SEZON: listwa japan czerwone swiatla z tylu air ride smoked front gril bez znaczka polerka oraz polerka kola
FOTY;
Ostatnio zmieniony przez SKoczek 2012-03-07, 23:18, w całości zmieniany 2 razy
witam!!! ładny pasek...powodzenia w modach!!! jak polecisz z tematem jak z vento to bedzie grobo!
PS. nie pamietasz mnie za czasow venta,ale znam temat,chłopaki przedstawili mi twoje vento jako wzor moze uda mi sie zrobic swoje jak było twoje pozdroVWki...
_________________ kto testuje urzadzenia testujace samochody...oczywiscie ze VW
ja nie narzekam jeszcze dzis maluje kolo jak zrobie foty to podesle co do vento to prosze bardzo chcial bym zobaczyc takiego na drodze jeszcze a co do forum passata to jestem tam juz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum