Witam, mam pytanko co zrobić żeby po zamknięciu auta szyby przestały działać? słyszałem ze po 10min powinny same przestać działać, testowałem to i nic.. dodam ze szybki wstawiłem sam domykanie z pilota zrobiłem ale z tym mam problem.. chciałem wstawić przekaźnik ale jak odłączę zasilanie i podłącze z powrotem to szybki lekko zjeżdżają.. podobnie jest jak bym chciał odciąć mase. nie wiem dlaczego przewód zasilający po stacyjce nie reaguje czy podłączony czy nie szyby i tak działają...
aaa no fakt ale mam go podłączyć do czujnika otwartych drzwi? czy do masy? czy może gdzieś w w skrzynce z bezpiecznikami i przekaźnikami? jak byś mógł powiedzieć mi gdzie dokładnie to będę bardzo wdzięczny
ok spróbuje zobacze co z tego wyjdzie i powiedz mi jak to powinno działać jak juz sie podlutuje? szyby przestaną działać jak wyciągne kluczyk ze stacyjki czy po jakims czasie dopiero sie odłączą?
podłączyłem i nie działa niestety... nie wiem co z tym zrobić chyba bede musiał dokładniej przejrzeć całą instalacje tych szyb.. ale przydał by sie opis kolorów przewodów miał by ktoś?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum