Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Robert. Mieszkam w Sztumie (okolice Malborka). Jestem posiadaczem Vento 1,8 z 92r. w kolorze błękitnym. Kiedy tylko zrobię zdjęcia przybliżę wam historię mojego autka w dziale "Nasze Ventki"
Ostatnio zmieniony przez Pojar 2012-02-01, 18:15, w całości zmieniany 1 raz
Witam wszystkich miłośników Vento. Posiadam ten samochód od 2009 roku i jestem strasznie nim zadowolony. Mam silnik diesla 1.9 64KM, niezawodny, co prawda nie jakiś super szybki, ale oszczędny. Pozdrawiam wszystkich użytkowników
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2012-03-01, 20:40
Witam wszystkich forumowiczy i posiadaczy Vento. Jestem Wojtek i mieszkam w okolicach Warki. Vento posiadam od 2006 roku, jest to 1.9 TDI AFN 110KM. Byłem nim na IV ogólnopolskim zlocie Vento. Jestem miłośnikiem tego samochodu i dlatego jesienią ubiegłego roku kupiłem kolejne Vento z takim samym samym silnikiem, lecz bogatszym wyposażeniem. Przez te kilka lat zdążyłem nagromadzić sobie masę rarytasów, które aktualnie będą zajmować miejsce w moim drugim Vento. Autko obecnie stoi u lakiernika i pzrygotowuje się do nowiutkiego lakieru i pakietu USA. Kiedy wszystkie dodatki zajmą miejsce w samochodzie postaram się opisać go w dziale nazsze ventki. Jeszcze raz witam i pozdrawiam.
Silnik: ASZ+ Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Mar 2012 Posty: 386 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2012-03-20, 17:34
Powitać! Forum czytam już od dawna, a teraz na dodatek będę pisał co nieco Niedługo postaram się wrzucić fotki Venta, szału nie ma, ale wszystko idzie w dobrym kierunku
Ostatnio zmieniony przez TT600 2012-03-20, 17:35, w całości zmieniany 2 razy
Witam wszystkich! Dawno mnie tu nie było, ponieważ.... chłopak rozbił moją ventkę
Na szczęście los bywa łaskawy i od majowego weekendu będę miała kolejną śliczną zieleniutką i ... tylko moją
nie omieszkam się pochwalić jak tylko znajdzie się w moich rękach
zatem jeszcze spotkamy się na tym forum
WItam wszystkich, od jakiegoś czasu poszukuję autka do dojazdu do pracy itd. Miałem zakupić golfa III ale zaciekawiło mnie vento, jutro jadę obejrzeć jedno i możliwe, że stanę się jego posiadaczem
Silnik: 1Y
Wysłany: 2012-07-08, 22:17
Witam i pozdrawiam.
Na imię mam Michał. Wczoraj zakupiłem Vento 1.9 d z 1995 r. Mam nadzieję że będzie sprawiał się równie miło jak mój poprzedni pojazd rodem z FSO, czyli Poldek Atu. Chętnie nawiążę kontakt z posiadaczami Vento z okolic Łęczycy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum