Witam! panowie pytanko mam. Czy podejda mi sprezyny do Ventla od Polo 6N ? one sa po -40! i jak to moze wygladac. Bo musze sprezyny kupic bo moje sa juz skonczone. A chcialbym delikatna glebe zrobic ale nie do przesady.
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-05-28, 16:16
w polo sa krótsze, kiedys juz była dyskusja o tym w SB, z tym ze o gwincie. Ale jak gwint jest za krótki to spreżyny tak samo.
Czyli nic z tego nie bedzie ;// to znowu sprezyny troche kosztuja takie twardsze i z -40 przod i tyl. Chyba ze macie panowie jakies na sprzedaz za rozsadna cene to moze bym kupil
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-05-29, 14:35
odsylam do dzialu gielda. jesli nie znajdziesz w poddziale 'Sprzedam' to oglos chec w dziale 'Kupie'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum