Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2012-06-07, 20:05
Ja raczej nie będę oglądał meczy, nie kręci mnie to. A pomyśleć, że mogłem być prawie na każdy meczu, ponieważ firma w której pracuje serwisuje sprzęt podczas euro, oraz robiliśmy tam siec itd, miejscówki w lożach dla vipow i dla tv . Szef mnie chciał wysłać na obsługę tego, ale zrezygnowałem i nie żałuje .
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-06-07, 21:37
Cytat:
Ja raczej nie będę oglądał meczy, nie kręci mnie to. A pomyśleć, że mogłem być prawie na każdy meczu, ponieważ firma w której pracuje serwisuje sprzęt podczas euro, oraz robiliśmy tam siec itd, miejscówki w lożach dla vipow i dla tv . Szef mnie chciał wysłać na obsługę tego, ale zrezygnowałem i nie żałuje
good choise. Waka, waka euro sraka :p nie no, ściemniam, nie mam nic do gały, aczkolwiek przesadzaja niektórzy z tym euro... :/
Szef mnie chciał wysłać na obsługę tego, ale zrezygnowałem i nie żałuje .
tzn ze mogł bys byc na meczu?
Kruchy69 napisał/a:
Waka, waka euro sraka :p nie no, ściemniam, nie mam nic do gały, aczkolwiek przesadzaja niektórzy z tym euro... :/
no tak najlepiej pokrytykowac
Ja tam ide zaraz po koszulke z orzełkiem i dzisiejszy mecz u znajomego a reszta w miare możliwości strefie kibica albo w domu
Pozatym jak widze oflagowane balkony ulice samochody to wiem ze wiekszosc ludzi wie po co mamy to Euro
_________________ VENTOCAFE daje rade...
Ostatnio zmieniony przez zlotykamil 2012-06-08, 12:26, w całości zmieniany 1 raz
A ja dzisiaj wyskakuje po jakąś flagę na samochód, koszuleczkę i po dużo brooo a wieczorkiem na meczyk do ziomka i oglądanie na dużym ekranie
Polska : Grecja ?
i jak widac wszystko sie uklada - piekne rozgrywki piekne gole a Polska - jak dla mnie rewelacja - wczoraj bylem na meczu w strefie kibica - pesymistom radze zajsc do takowej w sobote - to co sie dzieje jest poprostu niesamowite
co do żuzla - to ja również sie zarazilem od półtora roku nie opuściłem meczu w gorzowie nie mowiac o lidze w tv moze nie kibicuje klubowi z ZG ale podziwiam i ogladam
jak najbardziej dla chlopakow... ogarniali mecz, walczyli i nieduzo brakowalo do wygranej teraz wygrac z czechami no i wymarzone wyjscie z grupy a potem... potem sie zobaczy
_________________ FIAT CC -> OPEL VECTRA A ->VW VENTO -> VW GOLF MK2
Silnik: 1.8 Pb +LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 17 Cze 2010 Posty: 353 Skąd: WG
Wysłany: 2012-06-16, 23:40
No i po wszystkim;( Nasze Euro bez nas.. sytuacje na strzelenie dzis mnóstwo.. Ale co z tego? Może uda sie na mundial zakwalifikować.. Dziekujemy wam Polsko.. Pociesza mnie to ze Rosja tez odpadła..
_________________ SKUP TELEFONÓW: NAJLEPSZE CENY!! DOJAZD DO KLIENTA. NAPRAWA, SIMLOCKI ETC.
co za nieszczęście ... Lato nie dał darmowych biletów, dla rodzin naszej reprezentacji i Błaszczykowski w czasie meczu martwił się o najbliższych ... dlatego tak słabo grał
poza tym przed meczem do 23:00 chodził i prosił o bilety ...
widocznie za mało zarabiają, żeby sobie kupić bilet
Jak dla mnie to trochę dziwne bo ja można powiedzieć ze z powodu braku biletów przegraliśmy mecz no ku....... to co powiedział Błaszczykowski to chyba sam niewiedzial co mówi . Ja powiem jedno szkoda szkoda ale trudno nie można chłopaków dobijać
dziennikarze atakuja a kibice sa dumni i jeszcze dzisiaj spiewaj mysmy w tym euro nie musiali nic ale za to rosjanie... hehehe
euro trwa nadal i mysle ze utrzyma znakomity poziom
a teraz lece na żużel
zgadza sie gdzies przeczytalem ze zastanawiaja sie co oni robia na przerwie bo do przerwy zawsze swietna gra a po przerwie jakby niewiedzieli po co sa na boisku... Pierwsza polowa znakomita gdyby wszystkie pilki wpadly do bramki spokojnie byloby z 3:0 dla nas Zmiany trenera nic nie daja moze faktycznie trzeba zmienic pilkarzy tylko na jakich Ogolnie to podziekowal
_________________ FIAT CC -> OPEL VECTRA A ->VW VENTO -> VW GOLF MK2
Ostatnio zmieniony przez pawlunio1987 2012-06-17, 15:47, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum