czy ja wiem czy cena taka niska ?
benzyna bez gazu
rocznik 94
wyposażenie dobre, ale klimy to ja tam nie widzę ...
do tego wymieniana maska (która raczej rzadko się zdarza żeby rdzewiała, do tego nie oryginalny grill) i klapa tylna (tutaj się zgodzę)
takze jesli nie miałeś nigdy styczności z Ventem/Golfem 3 to wez kogos kto mial i wie na co patrzec przy kupnie
ale jak dla mnie to wcale to auto nie jest dopieszczone a raczej lekko zwieśniaczone
pozdro
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Ostatnio zmieniony przez zeniTh 2012-06-10, 09:21, w całości zmieniany 2 razy
benzyna bez gazu
rocznik 94
do tego wymieniana maska (która raczej rzadko się zdarza żeby rdzewiała, do tego nie oryginalny grill) i klapa tylna (tutaj się zgodzę)
takze jesli nie miałeś nigdy styczności z Ventem/Golfem 3 to wez kogos kto mial i wie na co patrzec przy kupnie
ale jak dla mnie to wcale to auto nie jest dopieszczone a raczej lekko zwieśniaczone
pozdro
No właśnie się rozglądam od 3 tygodni za autem i już ręce opadają Faktycznie użyłem złego słowa. Nie tyle, dopieszczone co prawdopodobnie ktoś o niego dbał. Może miał stylizację jaką miał (kwestia gustu), ale może to świadczyć, że coś przy nim robił w ogóle. Przez zdjęcie z parkingu myślałem, że czegoś się o nim dowiem. A tak to kolejne zwykłe ogłoszenie. No nic, szukamy dalej. Venta. Chyba jedyny samochód z grupy VAG z tego okresu który mi się podoba po za Passatem B4.
Silnik: 1.9 D Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 341 Skąd: Tarnów
Wysłany: 2012-06-10, 14:00
zeniTh napisał/a:
benzyna bez gazu
rocznik 94
pozdro
Też tak uważam, ceny aut spadły. Coś te progi takie dziwne, albo mi się wydaje, ale najlepiej na spokojnie się jest rozglądnąć za autem bo łatwo się jest teraz w bubla wkopać.
Czy ceny poszły w dół? Golf IV ładnie się trzyma. Tak samo jak Passat B4. Oczywiście, nie sztuka kupić dorżniętego Golfa V czy B5 w cenie mniejszej niż poprzednicy, ale nie o to chodzi
To wygląda fajnie. Zadzwoniłem, pogadałem, wszystko super. Od razu można przyjechać oglądać. I z mojej strony gdy padło pytanie czy w ramach test drive można się przejechać do Gdańska na windę, żeby mechanicy z mojego warsztatu obejrzeli, podłączyli do testera klimy, kompa itd. to Pan za paliwo płacić nie będzie. Z tego co wie kompresor klimy do roboty. I słabo z czasem w ogóle
Pikacz, po pewne auto jedzie się i na 2 koniec kraju. ja tak zrobiłem i wyszedłem na tym nieźle. A to pierwsze vento stoi pod moją robotą i nie wygląda za dobrze. Szukaj a znajdziesz w tych pieniądzach konkret furę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum