Panie i Panowie, działamy cały czas w temacie zlotu i otóż mam obecnie na tapecie temat wlepek promujących zlot
i oto projekt
naklejka będzie w kolorze białym i będzie wyglądała podobnie do tej :
lewa strona naklejka 25x40 na boczną lub tylną szybę - cena 8 zł
prawa strona naklejka 25x70 na tylną szybę - cena 13 zł
+ wysyłka listem poleconym 6 zł (oczywiscie przy wpłacie na konto - nie mam czasu na wysyłki za pobraniem)
chętni proszeni są na wpisywanie się na listę (wybieranie wielkości i ilości wlepek) i wpłacanie pieniędzy na konto
zapisy i wpłaty przyjmowane są do 24 czerwca, w ostatnim tygodniu czerwca chciałbym je wydrukować i rozesłać aby było jeszcze trochę czasu na jazdę z wlepkami na szybach
mBank
62 1140 2004 0000 3502 6543 8629
Dawid Bosek
Gwoździanka 130
38-114 Niebylec
w tytule wpisać 'wlepa' oraz nick z forum np. "wlepa zenith"
1. zeniTh - 1 duża
2.
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Ostatnio zmieniony przez Hormon 2012-06-06, 20:08, w całości zmieniany 2 razy
Jak bedziesz to zrób mała korekte na moim poście, bo zamiast Matej29, wpisałem nick z innego forum z rozpędu. xD Wpłate też zrobiłem na nick Standby w tytule i dane do wysyłki.
Z góry przepraszam za problem.
1. zeniTh - 1 duża
2. Matej29 (Standby) - 1 mała
3. vwkrzysio- 1mała
Ostatnio zmieniony przez Matej29 2012-06-06, 17:58, w całości zmieniany 2 razy
1. zeniTh - 1 duża
3. vwkrzysio- 1 mała
4. Jendker - 1 mała (rozliczymy się na Dynóvwce )
5. Migal1 - 1 mała (rozliczymy się na Dynóvwce )
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2012-06-14, 21:22
1. zeniTh - 1 duża
3. vwkrzysio- 1 mała
4. Jendker - 1 mała (rozliczymy się na Dynóvwce )
5. Migal1 - 1 mała (rozliczymy się na Dynóvwce )
6. Hormon - 1 duża (rozliczymy się na Dynóvwce )
no Panowie, zostało 2 dni do wpłat a ja mam tylko 2 wpłaty (boom i matej) + trzecia moja ...
naklejek zostanie zrobione tyle ile bedzie wpłat w niedziele a że jutro jest piatek także albo ratuje Was wpłata w mbanku, albo przelew jeszcze dziś ...
pozdrawiam
Jendker, mam, ale plany się zmieniły bo od jutra ide niestety do pracy i jednak mnie nie będzie w rzeszowie, pewnie na weekendzie przyjadę może na jakiego spota to dam znać
Coś długo te wlepki idą, mam nadzieję, że dziś swoją dostanę, bo jutro robię kawalerskie, w niedzielę trzeżwieję, a w poniedzialek jadę na urlop. A na wyjazd by sie przydało promować stowarzyszenie:)
_________________ By sztywniejsza była furka musi w furce być rozpórka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum