Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2012-07-15, 20:24
Wychodzi. że mamy 13 aut, czekam jeszcze jutro do wieczora. Myślę że przy takiej ilości aut można zlot zrobić, ale powiem szczerze, że liczyłem na co najmniej 20 aut, a teraz wyjdę na debila w ośrodku bo zarezerwowałem 50 miejsc noclegowych, w tym momencie mamy połowę z tego.
ogólnie nie jest źle, ale zawsze mogło by być lepiej
ZLOT SIĘ ODBĘDZIE !
musimy podopinać resztę spraw z hormonem, także teraz jakby były jakieś pytaniato pisać na PW, dzwonić na tel. ale nie z każdą drobnostką bo mamy dużo na głowie
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Ostatnio zmieniony przez zeniTh 2012-07-16, 22:15, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2012-07-16, 22:16
Od siebie dodam iż razem z Markiem przyjadą jeszcze dwa auta. W sumie mamy 15 aut.
Jak macie jeszcze pytania odnośnie ośrodka to jutro do 16 dzwońcie. Raczej nie będę miał dostępu do neta, bo mam awarie jakieś 150km od Rzeszowa. Po 16 dzwonie do ośrodka.
Ostatnio zmieniony przez Hormon 2012-07-16, 22:18, w całości zmieniany 1 raz
Kurde chłopaki sorki za takie miksy z mojej strony ale dopiero wróciłem z zagranicznych wczasów i sam sie nie umie odnaleźć. Niewiem czy zdązyłem czy nie ale przelew przed chwilą poleciał do Zenitha na konto.
Nasz kolega Rafik który po 5 latach użytkowania Ventki zmienił ją na A6 chyba zapłaci rzeczywiscie ciut pózniej bo dopiero dziś rano bede go gnębił
Silnik: 1,8T audi A6 Pomógł: 1 raz Wiek: 48 Dołączył: 17 Lut 2008 Posty: 91 Skąd: ruda slaska
Wysłany: 2012-07-17, 18:48
witam serdecznie po małej przerwie na 90 % postaram sie stawić na zlocie Vento i cacnie sie bawić w gronie miłośników tej marki , która tez posiadałem przez 5 lat
pozdrawiam
Wysłany: 2012-07-23, 15:42
vwkrzysio napisał/a:
a co ze Sławkiem się dzieje
Sławek napisał, że nie przyjedzie na zlot z powodów osobistych. Wielka szkoda, ale czasem tak w życiu bywa, ja miałem jutro iśc na operacje, ale na szczęście pani do mnie ponownie zadzwoniła i stwierdziła, że pomyliła nr, do innego delikwenta miała zadzwonić.
Silnik: 2.8 AAA Pomógł: 5 razy Wiek: 41 Dołączył: 20 Paź 2011 Posty: 396 Skąd: skąpe/grodzisk maz
Wysłany: 2012-07-24, 21:59
W tych tańszych to znalazłem taki opis na stronie: Domki są drewniane, piętrowe, 4 osobowe. Na parterze salonik z 2 łóżkami, aneks kuchenny i łazienka (w zależności od opcji). Na piętrze sypialnia z 2 łóżkami.
A co to za opcja? To jak jade na 2 tygodnie to musze ze soba zabrac najlepiej cale AGD.
A prad to chociaz jest, czy zabrac ze soba agregat pradotworczy???
Baardzo fajnie, że zlot Ventomaniaków odbędzie się teraz w Małopolsce:D
Qrcze, po raz pierwszy od kilku lat mam grubsza sprawę w Venciaku, siadło sprzęgło, więc nie zdążę z naprawą do soboty....
Wrzućcie Panowie jakieś zdjęcia z Imprezy:D
Pozdrowienia dla Wszystkich!
_________________ Vento 1,9TD AAZ, po kapitalce, Boost Pin z 1,6TD >> jest Power
Wysłany: 2012-07-25, 08:18
wally44 napisał/a:
W tych tańszych to znalazłem taki opis na stronie: Domki są drewniane, piętrowe, 4 osobowe. Na parterze salonik z 2 łóżkami, aneks kuchenny i łazienka (w zależności od opcji). Na piętrze sypialnia z 2 łóżkami.
A co to za opcja? To jak jade na 2 tygodnie to musze ze soba zabrac najlepiej cale AGD.
A prad to chociaz jest, czy zabrac ze soba agregat pradotworczy???
Bez przesady, prąd jest, a takie rzeczy jak kubek, sztućce, talerze to podstawa aby sobie zabrać. Czajnik też, jak ktoś ma to oczywiście zabrać, to tylko dwie noce, a nie wyjazd na dwa tygodnie.
Pytałem w ośrodku to nie ma typowego aneksu kuchennego, taka opcja jest w droższym domku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum