Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2011-10-23, 22:13
Paweł J zaproponował pomoc, ja również mogę pomóc . Nie miałem neta przez prawie dwa miesiace, dostep tylko w pracy, teraz mam w domu to jestem do dyspozycji .
Mogę pomoc przy zbieraniu fotek, robieniu ankiety, projekt musi ktoś inny zrobić.
Ostatnio zmieniony przez Hormon 2011-10-23, 22:14, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-10-24, 08:57
Paweł ja bym proponował najpierw zebrać foto i zrobić kalendarz i w trakcie lub po jego zrobieniu się tym zająć. Ale to tylko moja propozycja
Nikt nie ma tel do klimura
załóż nowy temat dobrze widoczny i zbieraj fotki np do końca tygodnia. Kto będzie miał wysłać to wyśle. A potem ankieta 3-5 dni i będzie już po ankiecie
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2011-10-27, 07:56
klimur, kilka pytań.
1. Do kiedy chcesz miec skonczony projekt kalendarza
2. Jak z wysyłka, wysyłasz do kazdego jednocześnie, czy jedna paczka do kogos z nas a my juz wysyłamy pojedynczo
3. Jak z kasa, chcesz Ty ja zbierać czy chcesz abysmy sie my tym zajeli i jednym przelewem poszła kasa do Ciebie za cały komplet
1. To zalezy kiedy chcecie gotowe kalendarze otrzymac Na druk, oprawe i wysylke potrzebuje do 4 dni.
2. Wysylam paczke zbiorcza, Wy rozsylacie dalej. Osobom z warminsko-mazurskiego moge przekazac osobiscie jak zmaterializuja sie w Olsztynie.
3. Chcialbym otrzymac cala platnosc, ze zbieraniem mialbym duzy problem zwiazany z brakiem wolnego czasu
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2012-08-03, 12:21
vwkrzysio napisał/a:
Ja mam takie pytanie, gdzie są kalendarze albo kasa Widocznie prezes sobie chyba to odpuścił i ma nas gdzieś
Sprawa w prokuraturze, umorzyli jakiś czas temu a teraz wymiana korespondencji z firma kurierską - i tak w koło Macieju... Kilka dni temu napisali mi mailem, że:
PATRON SERVICE informuje, że nie mamy podstaw do rozpatrzenia reklamacji zaginonej paczki wysłanej z Studia AB, ponieważ nie mieliśmy pełnej dokumenacji, nie posiadamy listu nadania podisanego przez kuriera. Poza tym paczka nie została ubezpieczona wiec i po uznaniu reklamacji przyznane będzie 100 zł .
Tyle, że w umowie mam jak wół ubezpieczenie paki na 5 tys zł. No i tłumaczenie, że nie mają w swoim burdelu listu przewozowego więc odmawiają reklamacji - hardcore jakiś, radze omijać szerokim łukiem tą firmę kurierską...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2012-08-04, 13:23
Hormon napisał/a:
Szczerze mówiąc to nic z tego nie rozumiem, skoro masz list przewozowy na którym wszystko jest napisane, to jakim sposobem umorzyli sprawę ?
bo firma kurierska przyznała się pisemnie do zagubienia paczki i prokuratura stwierdziła, że teraz mogę ich z powództwa cywilnego o ta kasę pozwać. co najlepsze kilka dni temu piszą, ze nie mają listu przewozowego - że im nie jest głupio czegoś takiego napisać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum