Mam problem z moim vęciakiem podczas jazdy zaswieca sie kontrolka oleju po przegazowaniu auta lanpka gasnie ale nie na długo !pomóżcie! wszystkie czujniki oleju juz powymieniałem !Dowiedziałem sie ze nawalają liczniki tez wymieniłwm i nic ciągle to samo olej mruga. Czujnik temperatury tez wymieniłem i nic kompurer pokazał ze czujnik hala szwankuje ! Droga zabawka ale tez nie pomogło!! PORADZCIE COS!????
wymień filter oleju, pewno masz boscha/filtrona a one takie cuda pokazują, przerabiałem to u siebie
założyłem filter mayle i pomogło
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-08-05, 17:10
wiesz co ja miałem podobnie u siebie tylko ze w golfie mamuśki. I co sie okazalo...? Wałek posredni sie zacierał a on (przynajmniej w didlu) napedza pompe oleju i ginelo ciśnienie w układzie. Sprawdz może to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum