Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-09, 00:30 Ukradli mi...
Jakiś miesiąc temu po odebrania autka od lakieronika zauważyłem, ze listwy w drzwiach coś nie trzymają się najlepiej. Więc nie myślac długo pojechałem i kupiłem nowiutkie spineczki na całe autko, w sumie prawie 200 zł poszło na te głupie sniki, ale stwirdziłem że trudno, raz na sto lat isę kupuje, więc trzeba poświęcić tyle kasy.
Dzisiaj Matula poprosiła mnie o pomoc w odśnieżaniu jej auta, odśnieżam więc, patrż ena moją Ventkę a tu coś jedna listwa odstaje, myślę, ze nie możliwe, bo przecież dopiero co kupiłem nowe spinki do wszystkich listew.
Dochodze, patrzę, jakieś &^$&^$ (za przeproszeniem) ukradły mi wszystkie spinki. ALe się złodzieje narobili, bo wsadzili mi swoje stare spinki, połamane, nie trzymające listew i zabrali moje nóweczki. Normalnie szlag mnie trafił. Nie dość że to głupie spinki kosztowały tyle kasy to jeszcze teraz pustka w portfelu...
Wyobrażacie sobie tego kogoś, ile się namęczył zamieniając mi nowiutkie oryginalne spinki na swoje stare połamane... Musze się przejść po okolicy kto ma Vento albo Golfa, no bo musiał mnie przylukac jak zmieniałem spinki w moim autku...
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-02-09, 01:55
paranoja, zeby takie gowna jak spinki wyciagac.!!!! to juz by i listwy zabral jakby debilem nie byl. a nie na nowo je zakladal. to tylko swiadczy o poziomie jego..... no wlasnie wlasciwie czego??? jak tam nic pod kopulka ni ma! ja bym chyba mu te spinki przez odbytnice wyrwal, jakby takiego spotkal
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-09, 10:59
Cytat:
nieciekawie tam w Łodzi
Jak w każdym dużym mieście w Polsce. Ogólnie t gdzie mieszkam nie zdarzają się takie rzeczy, szczególnie że znam wszystkich kogo trzeba. Coś m się wydaję że jakiś debil przuważył mnnie jak na podwórku zmieniam sobie spinki na nowe, dzisiaj nadalem już sprawę chłopakom, zobaczę co oni wymyślą...
Ale poprostu bezczelność złodziei sięga granic...
A ile razy się zdarzało , że zostawiałem otwarte autko i panel na radiu, nigdy nic się nie działo...
a myśłisz, że na wsi czegoś podobnego nie ma? Kotś zobaczy, ze sie Tobie lepiej powodzi od niego, albo od sołtysa i juz.... chamstwo jest wszedzie i na kazdym kroku, niestey
Wysłany: 2007-02-09, 17:28
Cytat:
u mnie jest spokoj i cisza
to duży plus, ale ja z kolei nie dałbym rady mieszkać na wsi, za bardzo się przyzwyczaiłem do zgiełku metropolii... Mieszkając na wsi musiałbym sobie w nocy puszczać CD z odgłosami
Silnik: AAZ Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 410 Skąd: Włocławek/Pruszków
Wysłany: 2007-05-16, 22:43
2,50,- sztuka, poszukaj na allegro ( to samo co w golf III )
ewentualnie zapytaj w jakimś sklepie z częściami samochodowymi, to jest bardzo popularny temat. u siebie tydzień temu płaciłem 2 zł/szt.
Wysłany: 2007-05-18, 12:14
madej, chłopie możesz kupić spinki i po złotówce i chce je zobaczyć po zimie jak nadal trzymają listwy. Ja płaciłem po 5 zł za sztukę za oryginały niemieckie i są nie do zajechania. Te p 2,5 to są polskie podróby Romixa. Romixa są już takie sobie a jeszcze podróby... To wogóle lipa.
Oczywiście najpierw kupiłem te po 2,50, po tej zimie 2 lata temu popękały, te po 5 bez problemu wytrzymują każde warunki atmosferyczne a co najważniejsze można je demontować i montować wielokrotnie czego nie zrobisz z tymi tanimi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum