Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-10-19, 02:28
Powinno być cicho, chyba że oleju nie ma, ale to i tak powinna być cisza. Pewnie łożyska na układzie różnicowym, siostra ma to w audi, przy 80 nie słyszysz silnika tylko szum skrzyni. A jak rozpóławiałem skrzynie od silnika i jak kręciłem wałkiem sprzegłowym to było słychać szum i skrzynia drgała. Ja osobiście sie boje rozbierać skrzynie, wiec decyzja padła na jej zmiane, ale to dopiero gdy sprzegło sie skonczy. Więc jesteś na tyle odważny/łebski/głupi(:D (niepotrzebne skreślić)) to próbuj rozbierać.
Silnik: 2E Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 06 Mar 2010 Posty: 2005 Skąd: Jasna Góra
Wysłany: 2012-10-19, 09:22
tzn ja swoja juz dawno rozebralem bo wiedzialem ze i tak bede wymianial gdyz skonczyl mi sie wsteczny bieg co bylo spowodowane polamanymi zebatkami tylko ta 2ga ktora mialem wsadzac szumi, oczywiscie nie bede jej rozkrecal tylko szukal nastepnej
Silnik: 2E Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 06 Mar 2010 Posty: 2005 Skąd: Jasna Góra
Wysłany: 2012-10-22, 15:30
a wiec tak, mimo wszystko z nudow przy piwkach wsadzilem ta skrzynie co ostroszumiala przy kreceniu reka i okazalo sie ze jej wgl nie slychac co lepsze chodzi duzo lepiej niz wczesniejsza jeszcze przed usxzkodzeniem wstecznego
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-10-23, 22:23
Cholera, a u siostry w audi sie wytrzymac w srodku nie da :/ tylko ze ja kreciłem wałkiem sprzegłowym i było słychać szum. No ale mniejsza o to. Wazne ze tobie nie szumi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum