Witam serdecznie wszystkich forumowiczów ! Siedzę już jakiś czas na tym forum więc nadszedł czas przedstawić swoje autko ;d
Vento Wersja GLX rok 1995 pierwsza rejestracja 1996:D 1.8 ADZ 90km
Wyposażenie :
- Alarm
- Centralny zamek +piloty 2
-ABS
-climatronik
-2x AirBag
-regulowany fotel kierowcy ( we wszystkich płaszczyznach )
-dzielona kanapa
-zima i lato na stali 14'
- regulowana kierownica
-elektrycznie regulowane i grzane lusterka
-wspomaganie kierownicy
- 2x el. szyby
- el.szyberdach
regulacja leflektorow + halogen (instalacja jest ale owych nie ma po stłuczce poprzednika)
zaraz po zakupie poleciał nowy olej liqui molyy 10w40 mos2 latal oraz wszystki filtry+uszczelka klawiatury od 2006 na minerale wiec dałem mu coś do odrzycia Wymiana mechanizmu szyb od kierowcy ,uszczelnienie szyberdachu delikatne zaprawki także teraz 0 rdzy łącznie z konserwacja. ścieżka pokazała zero luzów i zbieznosc ok:D tak poza tym wyleciały pokrowce oczywiście dobre mleczko na perełke i się turla . wpadło lpg 2gen stag2l nowy stan licznika 246tys:D także silnik na lpg polata:D jakies tam *^%#$*&$ typu ręczny do góry lampki podświetlenia zegarów, płyn we wspomaganiu na nowy . Na wiosnę wymienię olej w skrzyni bo coś się odzywa chyba i ogarnę climatronika szeroka stal ,gleba obowiązkowo oraz jakieś porządne *^%#$*&$ basem:D
Znaczki poleciały w czerń oraz smoked lights takze moja ventka teraz jest nieco bardziej ciemna:P moim zdaniem dało jej to duuużo na plus:D
Przód do spasowania ale myślę ze pomaluje 2 raz bo poprzedni właściciel mil stłuczkę i lakiernik się nie popisał oscylacje na masce widać nieco i jest kiepsko spasowany to już i tak poprawione na szybko pod blokiem
Powitać kolegę z okolic mi zdjęcia działają
ładny czarnuch widać że zadbany,ja bym dał dobre koło i glebę i ładnie by wyglądał czekamy na jakieś mody
a tak poza tematem to zapraszam jutro do LBN na spota,obejżeli byśmy go na żywo http://forum.vwvento.org/...p=239697#239697
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2012-11-04, 09:25
O foty juz dzialaja, czarnuch ladny Ja bym tu widzial dobra felge glebe z przodu grill starego typu, hokej chociaz sredni, blendy zmienil na czarne typu depo i furak bylby kozak, z tylu jest ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum