Silnik: 2E Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 06 Mar 2010 Posty: 2005 Skąd: Jasna Góra
Wysłany: 2012-12-10, 20:43 Pytanie o felgi
Witam, ma ktoś moze foty na vencie 16"
przód 7,5j x16 ET35
tył 9j x16 ET 15
Albo jakie kto ma na to zdanie, czy sie spokojnie mieszczą w vencie, czy nie obccierają, czy nie są za blisko amora,,gwint" Mówie o tyle
przód 7,5" et 20 na równo z błotnikiem, z obcieraniem nie było probelmu bo miałem zaklepane ranty, mógłbym zejść jeszcze niżej, ale musiałbym wyciągać z gwintu sprężyny pomocnicze, bo nakrętki były na samym dole
tył 9" et 15 wystawało ok 1cm
na vencie też je miałem, ale nie chce mi się szukać fotek, z resztą golf to ta sama buda
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Ostatnio zmieniony przez zeniTh 2012-12-10, 21:04, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 2E Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 06 Mar 2010 Posty: 2005 Skąd: Jasna Góra
Wysłany: 2012-12-11, 07:12
zeniTh,
Dzięki, lepiej mi tego nikt nie mogl przedstawić i nie wiem co teraz robic jak z tylu 1 cm wystawało, bo nie chce tracic dowodu co chwile, mysle ze negatyw lekki
negatyw miałem zrobiony w vento
ale ja miałem za szerokie opony bo 215, jakbyś założył 195 (ja miałem taki plan ale sprzedałem koła już) to by bylo mega ;D
jeździłem na tych kołach dwa sezony, w tamtym na vento, w tym na golfie i dopiero pod koniec tego sezonu zabrali mi dowód ;P
w golfie nie miałem negatywu i zabrali mi dowód za wystające koła, chceli dać jeszcze bonus 100 zł ale uprosiłem
na przeglądzie diagnosta śmiał się że za takie pierdoły zabierają dowody bo to jest bezsens no ale trudno, takie prawo
negatyw mozna zrobić w prosty i tani sposób ale nie jest to bezpieczne, poprostu podkladając podkładki pod dwie dolne śruby mocujące cały bęben z piastą do belki, ja miałem camber shims + po jednej podkładce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum