Wysłany: 2012-12-23, 01:54 moje vento GT by nolan22
vento mam już jakiś czas
MODELvento GT
SILNIK 2.0
MOC115
MODY POD MASKA seria
ZAWIESZENIE:seria ale będzie gwint
UKLAD HAMULCOWY;tarcze:)
KOLA:stal jak narazie nie ale będą RH ZW1 17stki
NADWOZIE:będzie szeroki hokey
WNETRZE:GT
AUDIO:radio JVC skrzynia basowa jbl 1400watt
PLANY tak jak mówie będzie gwint koło szeroki hokey nad tłumnikiem myślę tylnie lampy od wersji GT a dalej się zobaczy
fotki przed kupnem auta
a teraz auto wygląda tak
doszły do mnie graty
nowe fany do vento
jeszcze czekam za listwą na dzwi
_________________ jest nisko i jest fajnie
Ostatnio zmieniony przez nolan22 2012-12-23, 01:55, w całości zmieniany 1 raz
napiszę jako pierwszy, idziesz w dobrym kierunku: gwint i niezłe koło, napisz mi jakie parametry ma RH ZW 1, jaka szerokość? dwie mają 8J i dwie 8,5J dobrze widzę po zdjęciach? myślę że polerka szkła w lampach by się przydała, powodzenia w modach
tak gwint kupiłem uzywany ale ma przejechane jeden sezon zero luzów zero wycieków itp
co do kół to maja 8j et 60 tył 9j et 47
kurde może mi ktoś pomoże jaki mam kod lakieru mam z tyłu nalepkę ale już nic na niej nie widać bo potrzebuje ten kod bo szukam lewego błotnika
Dobra ventka się kroi, co do kodu lakiery to masz jeszcze wlepkę z kodem obok prawego reflektora, powinieneś ją widzieć jak lampki mieniałeś z przodu. A na moje oko to jest lc5p, jeden z ciekawszych kolorków do vento
Co do klosza popieram przedmõwców.
ja jeszcze lampek nie zmieniałem dopiero będę zmieniał a to foto było u poprzedniego właściciela jak u niego wyglądało
no u mnie będzie szkło spoloerowane a co mówicie cały klosz spoloerować czy tylko oczko do soczewki ?
szczeże nie wiem jaki to kolor bo z tej tylniej kartki co mam w bagazniku nie mogę odczytać bo jest zamazane i szukam lewego błotnika a nie wiem jaki to kod lakieru
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2012-12-26, 14:47
nolan22 napisał/a:
szczeże nie wiem jaki to kolor bo z tej tylniej kartki co mam w bagazniku nie mogę odczytać bo jest zamazane i szukam lewego błotnika a nie wiem jaki to kod lakieru
przegladałes ten temat co ci podrzuciłem Na drugiej stronie masz tabele z kolorami rocznikowo i napewno dojdziesz jaki to kolor
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
lotki już niema
powiem ci ze przeglądałem i najbardziej pasuję kolor LA7U ale mi się wydaje że umnie jest taki kod ale nie jestem pewien bo jest zamazane LB7U albo to jest LB9U
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2012-12-26, 20:32
nolan22 napisał/a:
LB7U albo to jest LB9U
Takich oznaczen wogole w tabeli nie widzialem ,tak patrze i myśle że możesz miec również LC5P i jak pamietam to zlotykamil i lwomati takie kolory maja na swoich ventkach.
Ale sam rozumiesz ze na zdjeciach to nie ma szans okreslic
ja powiem ci tak nie sugeruj się fotkami co jest soczewka bo to nie mój ventyl jest na fotkach to są fotki kolegi od którego brałem lampy ale słyszałem ze tesz ma być naklejka gdzie jest przedni prawy reflektor będę musiał tam sprawdzić
dzisiaj sciągłem lampy przednie żeby zobaczyć czy jest naklejka z kodem lakieru no i lipa nie było też patrzyłem pod tylnia kanapą i też nie było więc już chyba nigdzie nie ma
_________________ jest nisko i jest fajnie
Ostatnio zmieniony przez nolan22 2012-12-27, 17:54, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 2,0 Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1008 Skąd: koło Pucka
Wysłany: 2012-12-27, 19:04
Mój ventyl jest na gwincie i 17" koło i tak jak kolega mówi mega nisko nie zejdzie ale fajnie się prezentuje.
Podeślij mi nr VIN to postaram się sprawdzić ten kolor.
tylko jutro do 15 bo później nie będę miał dojścia do 15 stycznia.
_________________ Nie sztuką jest zabić muchę przednią szybą, sztuką jest zrobić to boczną
po łodź lata golf 3 na 17 i ma ponizej 2 cm od wahacza wiec sie da zejsc tylko opone trzeba dobrze naciagnąc,jakbys mial 7 cali to oponka 165/35 jest odpowiednia
Wysłany: 2012-12-27, 20:52
Raziel500 napisał/a:
Podeślij mi nr VIN to postaram się sprawdzić ten kolor.
Niestety numery VIN są zeszlifowane
a tak na poważnie to sam zapomniałem że tak można sprawdzic ,wiec nolan22, sam może sobie sprawdzic dzięki naszemu forum http://forum.vwvento.org/viewtopic.php?t=6104
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum