Silnik: 1,8
Wysłany: 2013-01-04, 16:13
Zamówiłem na allegro za 50zł i działa Poprzednia pompka buczała w czasie pracy a tej w ogóle nie słychać, czyli przy okazji poprawiła się kultura pracy centralnego
Pozdro !
U mnie też buczy Słychać buuu, a potem cyk, cyk i auto otwarte Ale nie o to chciałem zapytać, a dokładnie o mróz i centralny zamek. Chodzi o to, że wystarczy mały mróz choćby -1*C i nie podnosi się rygielek w prawych przednich drzwiach, jak się w aucie nagrzeje to można ręką wyciągnąć i drzwi się otworzą. Co to może być ? Czyżby woda w układzie czy jakaś nieszczelność ? Dodam, że w pozostałych drzwiach wszystko ładnie się otwiera bez problemów.
Silnik: 1,8
Wysłany: 2013-01-06, 13:01
Parę lat temu w zimie, gdy było kilka dni odwilży pojechałem na myjnie i po powrocie mrozów też niektóre kołki nie podnosiły się. Widocznie wilgoć zamarza i blokuje mechanizm. Już taki "mądry" nie jestem i nie myję auta w zimie
Gural99, Też staram się unikać mycia w zimę Jak były początki z tym autkiem mróz trochę osłabł postanowiłem pojechać i umyć W nocy przymroziło i na drugi dzień musiałem iść do auta z butelkę gorącej wody, a potem dokładnie powycierać. A co do mojego pytania to by tylko w jednych drzwiach zamarzało ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum