Witam.
Mam pytanko. Chce maznac na czarno plastiki w srodku. Te slupki i z tylu od pulki do szyby. Czym by tu to maznac?? Myslalem zeby dac podklad do plastikow z dwie cienkie warstwy i potem poleciec czarnym szprajem. Ale kolezka mi odradza i proponuje czernidlem do listew to pociagnac. To czernidlo do mnie jakos nie przemawia. A malowanie proszkowe tez odpada -.-.
czarnidło odpada bo ono tylko odświeża czarne (wyblakniete) plastiki
malowanie proszkowe by je zabiło bo proszek wypala sie w piecu o tem ponad 200 stopni
jedynie zostaje Ci kupic spreya (są specjalnie jednoskładnikowe do plastików) i pomalować
pozdrawiam
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Ipkisek, Ja u siebie malowałem czarnym matowym sprayem z podkładem. Wszystko wyszło bardzo dobrze i nic nie schodzi.. Tylko trzeba umarzać przy zakładaniu i zdejmowaniu.
panowie czarna podsufitka to juz swoja droga;) pierwsza byla w planach;) juz mam koleszke ktory sie w to bawi;) a te plastiki przetrzec papierkiem jakims?? I macie moze jakies foto jak wam to wyszlo??;)
Zrobiłem sobie niewielkich rozmiarów płytkę aluminiową, mającą mi posłużyć jako uchwyt do telefonu. Przykręcę ją do deski. Chcę na wierzchu uzyskać efekt podobny mniej więcej do tego, jaki powstaje w wyniku flokowania. Niestety nie opłacać mi się będzie wysyłać tak małego detalu komuś, by to zrobił, dlatego szukam czegoś, jakiejś farby w sprayu (najlepiej), co by po nałożeniu jej utworzyła elastyczną, gumową powłokę, lub jakąkolwiek, która będzie choć trochę miękka i trochę elastyczna, miła w dotyku i ogólnie tworzyła ładny efekt zgrywający się z całością tapicerki na desce. Widziałem coś na allegro, jak guma w sprayu do malowania felg. Nie wiem czy to by się nadało - niech ktoś coś podpowie. Jeździłem po różnych sklepach z farbami i lakierami, ale nikt nie potrafi mi tam pomóc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum