Cześć
Mam takie pytanie. Czy da sie przerobic lampe od Venta na bixenon? Chodzi mi o taki jeden na srodku lampy. Słyszałem ze sie nie da gdyz bedzie razil ale widzialem posta na ktorym bylo vento z bixenonem ale niestety nie udalo mi sie nic na tet temat dowiedziec. Bo nie chodzi mi o zwykla soczewke bo soczewka ma tylko swiatło mijania a mi chodzi takze o drogowe w jednym.
Jezeli da sie zrobic bixenona tak ze nie bedzie razil to jak?
Pozdrawiam
_________________ Diesel musi dymić
oferujemy:
-uslugi blacharsko lakiernicze
-elektryka samochodowa
-Swapy silnikow
-remonty silnikow
Wszystko w przystepnych cenach
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2013-02-02, 17:06
Bierzesz taki zestaw
http://allegro.pl/bixenon...2990609164.html
lub dopasowujesz soczewke z innego samochodu z bi montujesz soczewke w lampie ,polerujesz szkło ,i podłączasz.
Ostatnio ktoś sprzedawał w dziale giełda takie lampy
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2013-02-02, 17:40
Jeśli dobrze ustawisz to nie będzie, no tylko panów w białych czapkach bo to nie jest legalne do końca, ponieważ nasze lampy w ventylkach maja homologację na żarówkę H4
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum