Wysłany: 2013-02-25, 22:41 Vento bezelka czyli ABS z ABS'em :)
Witam jako że zacząłem powoli udzielać się na forum to przedstawić by się przydało i mojego złoma
A więc Vento 94r, silnik 1.8 ABS w lpg, przebieg 280tys dynamicznie rośnie.
Wyposażenie to 4szyby elektryczne, elektryczny szyber, ABS, poducha, centralny z pilota i chyba koniec na tym.
Vento posiada juz drobne mody, niebieskie podświetlenie zegarów, włączników, oświetlenie bagażnika i silnika na diodach SMD, posoje i podświetlenie rejestracji też na SMD, smoked lampy z przodu, ciemne kierunki i kilka innych
Fotki mam jeszcze ze starymi lampami ale co tam
Aaaaa ostatnio wrzuciłem filtr gąbkowy Pipercrosa i jakiś tam dolot
Na koniec kilka fotek
Prosze o oceny, w weekend walne aktualne foto.
Czekają na malowanie:
W najbliższym czasie Ventka jedzie do blacharza na metamorfoze i wpadnie ori grill ten sprzeda liftu
Już chciałem pisać że smutna taka na tych kołach co jeździ ale jak zobaczyłem alu to od razu lepiej, hokeja brakuje troszkę, i podświetleń jak na mój gust to trochę za dużo
Jak pisałem grill będzie zmieniony (koniec 1 postu ;p), ten założyłem ponieważ w dzień wyjazdu w góry rozwaliłem sarne i grill przy okazji a tylko taki miałem w hurtowni na miejscu...
Hokej czyli ten pod zderzakiem? można gdzieś go kupic szerszego? jak tego szukać?
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2013-02-25, 22:56
Ori do vento jest bardzo ciezko znalesc, pamietaj ze z golfa 3 nie pasuja szerokie, chyba ze po przerobkach ale i tak po bokach bedzie brakowac, najlepiej po szrotach szukac ventki
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2013-02-25, 23:13
W trojce nie bylo srednich byl slizg i odrazu szeroki i zaden nie pasuje bo zderzak z vento jest dluzszy troche do przodu, ale kup szeroki od golfa i troche porzezbisz z zaczepami i jakos spasujesz bedzie brakowac bo bokach po 1-1,5cm ale innego wyjscia nie ma, zreszta Ja swoj szeroki hokej szukalem 2 lata
Nie wiem jeszcze jakim, prawdopodobnie czarne z pomarańczowym ranem, do tego znaczek przedni w pomarańcz wtedy pójdzie, felgi są ładne dwie, a dwie pozostałe są w stanie krytycznym... Gdyby były wszytskie w takim stanie jak ta z foto to bym ich nie ruszał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum