podróby kupisz w centum motoryzacji przy olimpie (jesli jeszcze jest ten sklep)
dokładnie ja tez tam kupowałem maj jedno drobne niedociągnięcie nie maja 4 blaszek ustalających skrajne położenia ale po przelozeniu z oryginalnego wkładu pasuje idealnie
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2013-02-27, 16:20
no wlasnie, a ja koniecznie chce dzielone. Tylko prawe mam zbite, ale lewe cale, tylko nie dzielone. A CMT juz nie istnieje. :/
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2013-03-02, 13:35
ale mi kurde pomogliście. :/ zamówiłem, miało być z mata - było bez
w ten platik w ogole nie pasuje, a i mniały być niedzielone i na prawa strone przyszło mi dzielone, a zmniejsza juz od połowy, a nie od tej kreski i ogolnie 25 zł psu w dupe bo teraz na gwałt szukam oryginału.
Tak więc jesli ktoś ma, to kupie oba szkła lusterek GRZANE i lewe ma byc dzielone, i pomniejszajace maja być oba.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum