Wysłany: 2007-05-31, 10:17 Zamierzam założyć gaz w swoim vencie.
Jestem szczęśliwym posiadaczem od jesieni ub. roku ventki (rocznik 1996, 1,8, 75 KM sprowadzony z Holandii). Zamierzam założyć w nim instalację gazową. Na co powinienem zwrócić uwagę? Czy ktoś mógłby mi polecić dobry zakład w województwie lubelskim (Zamość, Lublin) w którym zrobią to naprawdę solidnie, gdyż zależy mi przede wszystkim na dobrym wykonaniu instalacji.
Czy ktoś z szanownych forumowiczów, kto ma taki silnik mógłby mi powiedzieć ile on spala gazu?
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2007-06-01, 20:57
AndrzejJjeśli chcesz to moge podać Ci namiary na dwa dobre warsztaty gdzie lpg montują. Oba od 20 do 50km na południe od lublina (tzn piaski i krasnystaw)
AndrzejJjeśli chcesz to moge podać Ci namiary na dwa dobre warsztaty gdzie lpg montują. Oba od 20 do 50km na południe od lublina (tzn piaski i krasnystaw)
Jeśli możesz mi dać namiary (na PW) to będę wdzięczny. Lokalizacja mi odpowiada. Do Krasnystawu nam ze 40 km.
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2007-06-04, 12:41
Wysłałem Ci AndrzejJ namiary na 3 stacje na PW, nie wiem czy doszły bo mam to w folderze do wyłania ale pojawił mi się komunikat twoja wiadomośc została wysłana także jakby co to pisz....
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-06-04, 15:46
Tygrysisko napisał/a:
nie wiem czy doszły bo mam to w folderze do wyłania ale...
Jak widać doszły
Dla wyjaśnienia:
Forum jest tak skonstruowane że dopóki adresat nie odczyta PW którą dostał, wiadomość ta będzie cały czas oczekiwała u wysyłającego w folderze do wysłania.
Jak adresat odczyta PW to automatycznie wiadomość zostaje przesunięta do folderu wysłane.
Tak to kiedyś ktoś sprytnie wymyślił
....a Ja mam Landi-Renzo ze sterownikiem-emulatorem i jest gut, badałem przyrost temperatury silnika funkcji rodzaju zasilania - LPG czy PB i wzrost temperatury - mierzonej przy uszczelce głowicy - teoretyczne zlokalizowanie komory spalania wyniósł 2.6st.C, oczywiście pomiary były dokonywane w pod różnym obciążeniem silnika, wybaczcie, nie przedstawie więcej, bo to jest moja praca dyplomowa, nie będe się rozpisywał na jej temat, to może nastąpić dopiero po obronie, a to za ok rok.... Pozdrawiam....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum