Silnik: 1.8 90 KM Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 14 Mar 2013 Posty: 263 Skąd: Wlkp PZL
Wysłany: 2013-03-26, 16:02 Vento by VW_Kriss_PZL
Witam, nadszedł czas pochwalić się moim ventylem
Auto kupiłem w styczniu tego roku, kilka informacji:
Rok produkcji- 1993
Silnik- benzyna 1.8 90km ABS
Wyposażenie:
- wspomaganie kierownicy
- 2x airbag
- elektryczne i podgrzewane lusterka
- thermotronic
- blokada skrzyni biegów
- centralny zamek+alarm z pilota
- elektryczny szyberdach
- regulowany fotel kierowcy
- dzielona tylna kanapa z podłokietnikiem
I to już chyba wszystko
Oto kilka fotek zrobionych zaraz po zakupie i przerejestrowaniu:
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2013-03-26, 17:26
No mi tez mojego ventyla przypomina zaraz po zakupie Najlepszy silnik i najladniejszy kolorek tyle ze niby 93r i poduchy ma noi przejsciowy grill, moj ten sam rocznik a nie ma poduch i grilla tego paskudnego na szczescie
Silnik: 1.8 90 KM Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 14 Mar 2013 Posty: 263 Skąd: Wlkp PZL
Wysłany: 2013-03-26, 17:50
No plany dalszych działań są Do tej pory zmieniłem jeszcze tylne lampy na ciemne ori helenki i kierunki boczne, zamiast pomarańczowych założyłem dymione. W najbliższym czasie postaram się dodać fotki.
W garażu już leżą felgi z oponami na lato, ATS 15" no i za jakieś 2 miesiące zamierzam kupić gwint
Wysłany: 2013-03-26, 17:53
Luqua, dobre, dzięki
Na pewno też sprzęt grający będę musiał wymienić na coś mocniejszego od serii Na razie tylko wstawiłem radio cd pioniera.
No i coś chcę zrobić z tym wydechem, albo samą końcówkę założyć albo cały końcowy wymienić
Ventylek widać, że zadbany. Kolorek ładny, choć wolę czerwone Autko ma potencjał, więc jak wspomniałeś wrzucisz gwint i jakieś alu, bedzie jeszcze lepiej się prezentował Dbaj kolego o autko a odwdzięczy się bezproblemową eksploatacją Pozdrawiam
VW_Kriss_PZL, heh ja też wolę czerwony kolorek ale dbaj o niego i nie daj mu umrzeć śmiercią naturalną musimy się trzymać i pielęgnować te samochody bo coraz ich mniej na drogach i allegro powodzenia w modach
musimy się trzymać i pielęgnować te samochody bo coraz ich mniej na drogach
No niestety to prawda, jak czasami widzę, co zostało z niektórych vent, które mijam w okolicy, to się łezka w oku kręci i zastanawia mnie jak można do takiego stanu doprowadzić auto
Paweł_R, jak wejdziesz do mnie na profil na ostatnią stronę to tam jest vento na zdj stoi przed moim, (a to vento ma dziury w karoserii) to mam ochotę przejechać właściciela... 30 letni facet który ma na niego $*^%*&%(...
Wysłany: 2013-03-26, 22:19
Co prawda to prawda, trudno teraz znazeźć naprawdę zadbane vento(nie licząc oczywiście tych z forum ) Trzeba o nie dbać, tym bardziej że vento lubią przyrdzewieć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum