Wysłany: 2013-04-09, 20:38 Naklejka na szybie jak ją usunąć
Witam. Mam problem taki iż ktoś nalepił na tylną szybe naklejke (dziecko w samochodzie). Naklejki nie idzie oderwać jest tak mocno przyklejona i tu pytanie czy znacie jakiś sposób , środek aby ją usunąć bez uszkodzenia tego do podgrzewania tylnej szyby.
suszarka plus żyletka i nie ma bata żeby nie zeszła tylko uwaga na palce ja tak załatwiłem sobie jak odklejałem naklejkę z numerem rej. ze starej szyby
Niedawno odklejalem wlepe od nr rej...wziąłem zyletke i zmywacz do paznokci... Najpierw podgrzalem lekko szybę później zyletke, 10min i wszystko ładnie zeszlo.. Taka wlepa też powinna zejść
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2013-04-09, 22:09
sposoby podajecie dobre tylko że one sprawdzają sie na szybie gdzie nie ma pasków od podgrzewania czyli wszystkie szyby z zewnątrz auta i szyby od środka oprócz tylnej ale jak kolega Radex napisał żeby nie uszkodzić pasków od podgrzewania tylnej szyby
hrubek18, tak palce całe, wystarczy uważać i będzie cacy
No to jedziesz żyletką do tego paska... później ciągniesz delikatnie wlepe do siebie i powinna normalnie odejść...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum