witam chciałbym przedstawic dość dziwne vento pewno jak wam się też tak wyda z bardzo dziwnym silnikiem 1.6 TD.. a stało sie to w ten sposób że samochód do kraju przyjechał w 2005 r z brukseli miał przedemna 3 właścicieli i któryś z nich zamiast 1.9D wsadził 1.6 TD z VW golfa 2, nie powiem samochód jest ekonomiczny i nie jedzie najgorzej chodz duzo mu brakuje do TDI czy tam 1.9 TD. Jak wodac na zdjęciach w miarę zadbany lecz wymaga wkładu jak to każde starsze auto. Podsumowując jest to:
VW Vento CL:
rok: 1992
silnik: 1.6 TD
posiada:wspomaganie, szyberdach i radio CD/MP3
Plany:
- ogarnąc mechanikę doporowadzic do jak najlepszego stanu mechanicznego i blacharskiego
- możliwe że gleba a alumy BBS już sa z poprzedniego mojego VW
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2012-09-17, 20:53
Witamy kolejnego forumowicza ventka ladna ale jeszcze duzo pracy przed toba n a wstepie napisze ze te lusterka nie pasuja i lepsze sa ori noi jakis hokej narazie by sie przydal plus te bbsy i odrazu inne autko bedzie
niestety chciałbym wiecej ale tak jak mowisz mozna doposazyc ja generalnie do vento przesiadłem się z golfa III w ktorym padł mi silnik i tam mam alu i el.lustr wiec moze cos pomysle ale to i tak mało zobaczymy wiec co czas przyniesie
postaram sie w sobote dorzucic nowe fotki już na alu z kazdej strony a dalsze mody bedą jak tylko pogonie mojego golfa III to znaczy sama karoserie bo silnik się rozsypał w nim jakis kowal go kiedys robił i tak zrobił ze szkoda gadac, lecz dzieki temu mam teraz ventka i napewno pójdzie na glebę
Ostatnio zmieniony przez Longer 2012-09-20, 21:45, w całości zmieniany 1 raz
wczoraj niestety była mała stłuczka i uszkodziłem w vento maskę, lampę błotnik prawy przedni, pas przedni i chłodnicę inwestycje miały byc w cos innego lecz bedą w blache natomiast jesli ktos moze pomoc w kupieniu maski i błotnika prawego przedniego to bardzo prosze najlepiej granatowego
witam dawno mnie ni było bo dawno też nie używałem vento stała się taka sprawa i proszę o pomoc gdyż rozciekła sie pompa wtryskowa ale cieknie tylko na zimnym silniku byłem w bosch service w bielsku i gosc powiedział mi 1000zł plus robocizna wiec kupa kasy czy ktos ma może mechanika w okolicach bielska pszczyny ktory by taniej uczelnił tą pompę albo ktoś kogos poleci??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum