Przedstawię i ja co jest powodem spowolnienia prac przy vencie
Auto to Ford explorer 94 r 4.0 v6 z sekwencji z ciekawym wyposażeniem między innymi
- szyby el 4x
-lusterka el
-skóra w pełni regulowana el.
- klima itd
Autem jeżdżę już od paru miesięcy choć po sprzedaży e38 miało być tylko chwilowo ale złapałem bakcyla i po vencie jest moim drugim hobby
generalnie auto technicznie było dobre do czasu stłuczki gdzie nie z mojej winy trafiłem dostawczaka i pech chciał że całe uderzenie przyjeło lewe koło a co za tym idzie zawieszenie itp.
Od tamtej pory było trochę problemów z napędami bo częsci dostać graniczy z cudem, ale w zeszłym tyg przyciągnołem dawce więc trochę się podlepi
Ogólnie auto dobrze radzi sobie w terenie nawet ciężkim ale wiadomo że apetyt rośnie w miarę jedzenia tak więc sprzęgi w kołach zostały wymienione na manuale , do tego zawieszenie w przeciwieństwie do vento idzię sporo do góry , puźniej opony, montaż snorkla i jakaś wyciągarka by się przydała
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum