Dzieki za fotke.
POdoba mi sie ale jednak zostaje przy diodach.
Mam zalozone moduły z 3 diod na strone i one swieca bardziej na tarcze a Twoje na calosc.
Pozdr!!!
HM..jak dla mnie...zmien fele na wieksze...albo obniz go minima -4 -6
Szybki ciemne...bedzie pasowało do autka...
Tłumik...seria..hm...jak dla mnie blleee kup nawet głupia koncówke...
a Ogolnie Autko ładne
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-06-24, 19:31
Szpiker, można przecież regulować pokrętłem, także można dostosować do własnych upodobań, ale to tak się wydaje tylko, wracałem ostatnio parę godzin w nocy i nie męczyło to oczu...
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-06-27, 00:01
Szpiker daleko nie masz więc zapraszam na spocik do Mielna - oblukasz sobie na żywo moje katody:
co prawda inny kolor niż u Spyra ale zasada taka sama
regulacja działa bez zarzutu ale ja w nocy i tak prawie zawsze jeżdżę na najjaśniejszych i wcale nie przeszkadza mi to w prowadzeniu
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-06-27, 23:31
dzięki
Na początku strasznie chorowałem na indiglo ale jak zobaczyłem jak to wygląda na żywo to stwierdziłem że faktycznie fajnie to wygląda ale jednak to nie to co mi po głowie chodzi...
Kombinowałem trochę, rozbierałem swoje zegary niejednokrotnie (efekty w postaci zdjęć i jakiś tam opisów są gdzieś na forum) i w końcu doszedłem do wniosku że jednak katody dają naprawdę zarąbisty efekt, który w jakimś tam stopniu widać na fotce lecz nie do końca bo wiadomo że takie sprawy jak podświetlenie można porównać i ocenić dopiero jak zobaczy się to na żywo.
Jako że robiłem to sam i wiem z czym to się je to mogę każdemu śmiało polecić zamontowanie katod. Trochę roboty z tym jest ale efekt końcowy wynagradza wszystkie godziny spędzone na pracy przy tym.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-06-27, 23:51
Katody to świetna sprawa. Sam u siebie przeszedłem już chyba wszystko się dało. Zaczynałem od diód w różnych postaciach, siatki diod, listwy diód,potem kombinacje z kolorem tego paska, INDIGLO no i teraz katody,które najbardziej mi się podobają....
Także polecam. Nie dośc że tanie rozwiązanie to efekt rewelka, roboty tez nie aż tak wiele, Gavel weź pod uwagę że i ja i ty przy okazji zmienialiśmy tarcze, malowaliśmy wskazówki. Samo oświetlenie to godzinka roboty dla wprawnego majsterkowicza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum