spokojnie bedzie blacha zrobiona przez zime a na wiosne malowanie całego . a fanty przeciez mozna zbierac . napewno wleci gwint gril starego typu zkw halogeny elektryka szybek i beda przyciemnione i mysle ze to przez zime mi sie uda zrealizowac . chcialbym soczewy na przod ale ciezko znalezc i kasaaaaa
dzis wpadlo zawieszenie supersporta od polo . przod siadl delikatnie ale tylne amory do wymiany na takie do vento bo za nisko . radosc z jazdy taka ladnie wybiera dziury i nie skacze jak ping pong . tak wiec szukam sportowych amorków na tyl do vento
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2013-09-24, 18:33
Szkoda ze od dupy strony zaczynasz ale to twoje autko, a co do kitu to widze tu syndrom niższego tylu, proponuje dotoczyć podkładki na tyl ok 1cm bo to wogole nie wyglada
Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2013-09-24, 20:16
Ta lepiej pomalować i potem jak nowe tajle z zewnątrz wpadną znowu malować Ja też działałem że najperw graty i potem buda bo to bez sensu tak przy jakichś zmianach się jebnie w lak i już odprysk gotowy....a może chłopak nie ma planów co do blachy na razie.....A pozatym na blache cza mieć ze 2000 od razu a kupić sobie coś innego zawsze mniej się odczuje...
czy umiecie czytac???? pisze wyraznie ze blacha bedzie robiona w zime . poco mam teraz rozgrzebywac skoro autem smigam na codzien . twierdzicie ze korniki ?? bo co ?? bo blotniki pozarte albo progi ? polowa dobrych aut tak wygladała . narazie sobie zbieram fanty na ktore mnie stac . nikt mi nie daje ani nie mam bogatego tatusia dlatego powoli do celu . a co do zawieszenia . trafilo sie takie za smieszna cene wiec jest . wole takie niz jezdzic na seri bujajacej sie . jak komus to przeszkadza to nie ogladac tyle w temacie . nastepny aktual bedzie jak juz bedzie pospawany i pomalowany bo reszty nie ma co pokazywac . pozdro
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2013-09-25, 12:13
haha jedziecie tak po młodym a ilu z was tez zamiast robic blachy kupuje jakies pierdoły i blachą sie nie przejmuje chyba ze macie nówki sztuki z fabryki i was ten problem nie dotyczy to w takim razie sorry... mlody22, powiem jedno za to ze masz zapał do pracy i życze Ci abyś do końca doprowadził ten projekt i plany jakie sobie obrałeś Pozdro
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Silnik: 1.8 AAM Pomógł: 5 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2013 Posty: 653 Skąd: Poznań
Wysłany: 2013-09-25, 12:25
Tyż racja Raffik. Ogólnie Młody nie bierz do siebie wszystkiego co piszą. Każdy pisze co on by zrobił wg swojego gustu a masz swój gust, swoje auto i zrobisz wszystko tak jak jak będziesz chciał. Więc luźna łyda
mi to lata kolo .... co kto mowi i mysli robie po swojemu i w zaleznosci od $$$$ prace postepuja . ale teraz zadnych aktuali nie bedzie dopoki nie bedzie ladny z zewnatrz zeby sie forumowiczom podobal hahaha. w sobote auto pojedzie na zakonczenie do radomia a potem garaz . tyle z mojej strony siema
Silnik: 1.8 90 KM Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 14 Mar 2013 Posty: 263 Skąd: Wlkp PZL
Wysłany: 2013-09-26, 21:02
Nie chodzi tylko o to żeby sie podobał forumowiczom, ale ja bym się wstydził jeździć z takimi dziurami i wszechobecną rdzą i nie sprawiałoby mi frajdy recaro wewnątrz gdyby z zewnątrz wyglądał jak kupa...
a niech sobie wyglada . po zimie bedzie wygladal laleczka wiec teraz takie gadki to mnie malo obchodza . bo wiem co mam . chociaz nie byl kitowany skladany z 5 aut czy bog wie co jeszcze . jest w oryginale i nikt nic nie grzebal dlatego tak wyglada .
Dobra niech sobie wygląda i w ogóle ale weż zluzuj majty trochę, cały czas że gadki cię mało obchodzą a to jest forum i każdy może się wypowiedzieć pozytywnie lub nie na dany temat więc powtórzę: poluzuj.
BTW, mój też jest w oryginale i nikt nic nie grzebał a rdza to tylko miejscami w typowych zakamarkach.
Silnik: 1.8 90 KM Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 14 Mar 2013 Posty: 263 Skąd: Wlkp PZL
Wysłany: 2013-09-27, 15:05
mlody22 napisał/a:
jest w oryginale i nikt nic nie grzebal dlatego tak wyglada .
Nie żebym się czepiał Ale błotnik był malowany lub szpachlowany, więc coś było robione
I tak jak napisał tom cio, wyluzuj bo każdy tutaj pisze co myśli
W takim razie co ty w ogóle robisz na forum? Załóż sobie swoją stronę i tam wrzucaj fotki, nikt ci nic nie napisze i będziesz miał święty spokój. Tyle moich wypowiedzi.
dobra zreszta nie bede sie spinal . mozna zamnkac temat . auto robie dla siebie a nie na pokaz wiec prosze o zamkniecie
Szkoda, bo naprawdę zapowiadało się bardzo fajnie. Już czekałem na efekt po lakierowaniu. Bo mało w PL oryginalnych Jetta III
mlody22, Nie bierz tak do siebie wszystkiego co tutaj piszemy, każdy ma swój plan i tego się trzyma, ważne żeby efekt końcowy tobie się podobał i abyś go zrealizował. To tylko forum, i każdy pisze co chce. W każdym razie ja czekam na fotki po lakierowaniu
mlody22, wyluzuj trochę i nie bierz tych komentarzy do siebie... wiadomo że każdy robi samochód na tyle ile może, na tyle ile $$$$$ mu pozwalają..
powoli, małymi kroczkami coraz bardziej robi się ciekawiej
A Ci co mają coś do powiedzenia niech powiedzą w sposób "normalne" Bez spiny To tylko forum Bez przesady...
W miarę nowy użytkownik a wy od razu tak go witacie... Pięknie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum