Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2013-07-06, 22:53
Rafik napisał/a:
a przy okazji odświerzenia tematu jak tam sie ma mandaryna ;>
Nie jest źle - jak trzeba to odpala i jedzie
Nowe serducho czeka na podmiankę ale po 1 nie mam czasu a po 2 niedawno wydałem ostatnie zaskórniaki na inne 4 kółka...
apropo - Kangura mam na sprzedaż - chce ktoś?
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2013-07-07, 21:33
Hehe spokojnie rewolucji nie będzie - serducho zostaje takie samo tylko zdrowszy egzemplarz, który się podłubie jak przyjdą lepsze czasy
A co do nowego to Rafik pudło choć przyznaję że takie rozwiązanie też przez moment rozważałem
Pochwalę się w odpowiednim dziale jak go doczyszczę i jakieś fotki porobię.
Wysłany: 2013-11-13, 20:33
hehe nic nowego wymyślić nie mogą tylko papugują karolek_ust a masz więcej fotek tej Ventki?
Dokładnie takie schmidty chciałem ale się nie trafiły w odpowiednim rozmiarze jak była kasa więc Mandaryna teraz na zimówkach już stoi i czeka do wiosny...
Wysłany: 2013-12-09, 21:12
wojtas83 to jest coś pomiędzy typowo dedykowanym, a uniwersalnym. Dedykowany jest tak jak w serii czyli pucha jeszcze dalej od końcówek i dodatkowo są dospawane uchwyty montażowe. W tym jest oryginalnie przez producenta dorobiona tylko wstawka między końcówki, a puszkę dzięki czemu można spokojnie zamontować w takim aucie jak Vento. A resztą zajęli się tłumikarze w końcu mam takie końcówki jakie zawsze chciałem mieć
Prezes ale zasięg jest gdzieś zawsze a Ty sie chowasz przed nim i nie może Cię znaleźć. Klamali byś tylko podpisał . Drobnym druczkiem było napisane, ze najlepszy w kraju ale nie dotyczy niektórych abonentów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum