Szukałemszukałem ale odpowiedzi nie znalazłem na 2 moje pytania:
1.Może smieszne ale niewiem do czego słuzy drugi przycisk na pilocie?
Jeden duzy okragły włącza/wyłącza alarm i zamyka/owiera centralkę, drugi jest mniejszy taki trójkątny i nie ma na niego wogóle reakcji próbowałem drugim pilotem i jest to samo
2.Dlaczego gdy zamkne samochód pilotem i w wciągu 20sekund nie oddalę sie do niego to mrugają awaryjne? Nie mam pojecia Naciśne pilot, przestaną mrugać i za chwile znów to samo dopuki sie nie oddalę..
Niewiem czy to ma jakis wpływ, ale poprzedni właściciel odpiał dzwięk żeby alarm nie pipczał przy właczaniu/wyłączaniu go
_________________ "Diesel kopci, Diesel czadzi, Diesel nigdy Cie nie zdradzi"
Teraz juz całkiem zgłupiałem Otwieram auto pilotem, otwieram drzwi, zamykam a centralka sama sie zamyka Natomiast co dziwne jak otworze i zamkne tylne drzwi samochód sie juz sam nie zamyka
_________________ "Diesel kopci, Diesel czadzi, Diesel nigdy Cie nie zdradzi"
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2013-11-17, 20:30
Tomaszex, tak to sobie możesz opowiadać bajki na dobranoc. Piszesz jakieś swoje historie a nik z nas nie jest jasnowidzem i skąd mamy wiedzieć jaki masz ten swój pilot i jaką centralkę co istotniejsze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum