Witam chciałbym się pochwalić nowym nabytkiem Chciałbym poznać wasze opinie czy pasują i zapytać czy go obniżać i ewentualnie jakich zestawów sprężyn użyć
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2014-01-08, 16:21
Gleba koniecznie jak dla mnie bo smiesznie to teraz wygląda, nie wiem czy dobrze iwdze to chyba 17 cali wiec jak dla mnie za duże noi jak kolega wyżej napisał za nowoczesne, ale kto wie jeśli będzie dobra gleba to i może będzie to fajnie wygladalo pakuj gwint
Gleba bedzie napewno tak to są 17/205/40 i właśnie nie wiem czy je brać bo jeszcze sie zastanawiam to jest przymiarka bo chciałbym jakieś fajne bbs włożyć ewentualnie :p
17 z tą oponą będzie za duża, jeśli zawias nie będzie odpowiednio twardy to prawie na pewno będzie przycierać, po prostu 17 cali do ori nadkoli ventyla jest za duża.
Jeżeli jeszcze ich nie kupiłeś to radziłbym nie kupować. I tak jak chłopaki wyżej piszą lepiej szukaj 16 i dobrą glebe do tego
Jest od cholery ładnych felg, które pasują do venta.
Silnik: 1.6 AEE Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Lip 2009 Posty: 446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-01-10, 11:56
tom cio napisał/a:
17 z tą oponą będzie za duża
idealny rozmiar. mozna co prawda dawać 195/40 albo te wynalazki 185/35 lub 165/35 ale to juz hardcore
co do samego wzoru felgi to moim zdaniem jest brzydki. co do samego producenta felgi to moim zdaniem jest to typowy no name z chin. bez jakiejkolwiek wartości. szukaj dalej.
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2014-01-11, 22:36
Takie koła w rozmiarze 17/7.5 ET35 z oponą jak napisałeś 205/40 to dobry rozmiar do vento, jeździłem sezon tyle że miałem ET25 i przód trochę wystawał. Tył po zklepaniu rantów wszystko oki.
Młody RPK, Na 14" to położysz go na misce, poza tym tragicznie wyglądają bo jeśli zlikwodujesz prześwit góra-dół to zostaje jeszcze na boki, 15 to jest minimum a 16 są idealne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum