Opłata za pupila to 10zł/doba. Dzieci do 3 lat pobyt bezpłatnie ,
Dzieci 3-12 - 70%odpłatności za wyżywienie. Nocleg 60zł/osoba/doba .
Ceny podane w ofercie są podane za osobę niezależnie od rodzaju segmentów w jakich goście będą zameldowani.
Jest parking tylko dla Nas, chata gdzie można zrobić grila.
No jest światełko w tunelu.
Po szybkim przejrzeniu stronki ośrodka Ślesin i 1 i 2 chyba jest lepiej niż okej Jedynie daleko ale żeby sie z wami zobaczyc to i 1000km jest niczym
Co do terminu Muchomorek165 to może ankieta załatwi sprawe.
Mnie się podoba ,oczywiscie jak co roku cośik tam kupie.
Wiec do pracy rodacy pisać,pisać bo zas bedzie za póżno.
O fajnie że coś się dzieje w tej sprawie
ja bym był za pierwszym ośrodkiem Cena nie jest jakoś wysoce wygórowana i dużo lepsze warunki Tym bardziej ze jest tylko 15zł różnicy
No to moje skromne zdanie VERANO bedzie lepsze, bo kontakt z włascicielem też jest ważny. No to działaj z ankietą bo termin zlotu to chyba podstawa,tak mi sie wydaje.
Silnik: 1,9 TD 75KM Pomógł: 9 razy Dołączył: 16 Sie 2011 Posty: 308 Skąd: Bunzlau
Wysłany: 2014-01-17, 16:48
Byłem w Ślesinie na zlocie TK i byłem zadowolony ... a byliśmy http://www.bernardynkaport.pl/ ... srodek Polski, jeziorko Może w tym roku wybiorę się z Wami
Mi google powiedziało 550 km co daje 150zł w jedną strone wiec nie jest źle Jakbym ogarnął sie z kasą do tego czasu to moze i bym się zjawił, jesli oczywiscie po drodze mózg nie wyskoczyłby mi z głowy
_________________ "Diesel kopci, Diesel czadzi, Diesel nigdy Cie nie zdradzi"
Czyli od czwartku w nocy to bym byl dopiero gdzies o 24 to jest sens? mysle ze wiekszosc przyjechalaby na noc, a ci co by zaczeli wczesniej to i tak juz by byli detki hehe :-D
Silnik: 2.8 AAA Pomógł: 5 razy Wiek: 40 Dołączył: 20 Paź 2011 Posty: 396 Skąd: skąpe/grodzisk maz
Wysłany: 2014-01-18, 17:03
Mysle ze to jest fajny termin ale ze wzgledu na dlugi weekend pewnie co nie ktorzy maja inne plany.Jezeli zlot odbedzie sie w tym terminie to ja tez odpadne bo mam juz zarezerwowany
Silnik: 1,9 TD 75KM Pomógł: 9 razy Dołączył: 16 Sie 2011 Posty: 308 Skąd: Bunzlau
Wysłany: 2014-01-18, 17:10
A jak nie będzie długi weekend, to jest sens jechać szmat drogi w piątek na noc i w niedzielę spadać? ... chyba lepiej posiedzieć dłużej. Ale to wybór każdego i ten co będzie chciał, to przyjedzie.
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 41 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2014-01-18, 22:32
Jakos dawno nic nie pisłem bo choróbsko mnie dopadło trochę a tu widzę że co niektórzy wrabiają mnie w organizację zlotu
muchomorek165 napisał/a:
Moja propozycja wojtas83 i muchomorek165 zorganizujemy zlot.
no ale niech już wam bedzie że mogę temat ogarnąć razem z muchomorek165, skoro nikt nie zaprotestował abym brał udział w tej akcji to sądze że w ubiegłym roku stanąłem na wysokości zadania.
Co do terminu zlotu to uważam że ankieta załatwi sprawę i jedna kwestia będzie rozwiązana. A co do ośrodka to wiem że kontakt z właścicielami ośrodka jest bardzo ważny więc też jestem za VERANO żeby potem nie okazało się że ktoś o czymś istotnym zapomni.
Czyli od czwartku w nocy to bym byl dopiero gdzies o 24 to jest sens? mysle ze wiekszosc przyjechalaby na noc, a ci co by zaczeli wczesniej to i tak juz by byli detki hehe :-D
To i tak całkiem dobra godzina 2 lata temu przybylismy do Rudawki o 1 w nocy a rok temu o 22 w zajefajnej burzy. I wszyscy byli trzeźwi wszyscy od nas oczywiscie.
Ja bym był za tym długim wekendem tylko faktycznie szkoda bedzie nie zobaczyć sie z tymi co se go pochytają gdzies indziej. Ale cóż ankieta pokaze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum