Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2013-12-01, 11:27
Bardzo ładna furka Pewnie z ostatnich lat produkcji '96, '97 lub '98 choć to rzadkość. Widzę że nieźle się trzyma. Ogólnie bardzo ładna ventka tylko trochę niżej ją posadź i będzie ok. Jakieś plany na przyszłość?
Ładne vento, oszczędny silniczek. Na zdjęciach wygląda, że jeszcze rudej zarazy nie ma
Dbaj, wprowadzaj mody i śmigaj. A i popraw spasowanie grilla i lampy, bo coś odstaje
rok produkcji to 95 zapomniałem dodać, a lampy tak źle spasowane bo prawa ma ułamane uchwyty na dole i wisi tylko na górnych, ale udało mi się dostać na szrocie ori HELLA za grosze także będę niedługo przekładał. A na przyszłość to chciałbym troszkę niżej ( -40 -40 bo nie mieszkam w mieście i nie wszędzie będe mógł dojechać niżej) ale dopiero na wiosnę
w tym tygodniu to lampy na pewno przełoże, bo mam już inne, a na wiosnę to raczej niżej, chciałbym jeszcze teraz dokończyć oświetlenie wnętrza. Według mnie to najlepiej seria wygląda z lekkimi poprawkami, dlatego za dużo nie będę zmieniał.
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2014-02-03, 16:20
Z tego co mi się wydaje do tych listw szerszych musza isc sierpy które maja te końcowe male listwy szersze, ale nie jestem pewny, na twoim miejscu bym je sprzedal i kupil cos bardziej uzyteczneego do vento
Chodzi ci o to że są krzywo? Bo troche słabo widac a nie masz ich po prostu za głęboko wepchanych?? A prawa przy kierunku jakby była nie dopchana moim zdaniem
_________________ "Diesel kopci, Diesel czadzi, Diesel nigdy Cie nie zdradzi"
no właśnie często mi wpadają do środka, ale chodzi mi o to, że z prawej strony spasowane a z lewej brakuje z 1 cm nawet jak się włoży jak ma być, jutro cyknę fotkę i pokaże jak to wygląda
Hmm moze odegnij troszkę blaszki, tak jakbys je rozszerzał moze to pomoże, ale fotka by sie przydała, bo ja mam jeszcze ciemny monitor i za chiny nic nie widać Chyba że od środkowej częsci masz te dwa ząbki urwane :/
U siebie zaślepki na tyrtytkach przymocowane i nie ma mowy o zgubieniu albo przekrzywieniu No ale żeby potem je ściągnąć to trzeba sie troche namęczyc
Widac że jest nie wcisniety kierunek tak jak ma byc Tylko nie wcisnij go za mocno bo blaszka przeskoczy i całkiem pójdzie do środka Jak dogniesz to wszystko się wyrówna do jednej linii i szpara zniknie. Zreszta powinna
pietras-tdi, eleganckie podświetlenie, też takie będę robił tylko że środkowe pokrętło będzie niebiesko-czerwone, reszta zieloniutka U LEDIKER-a kupowałeś
speedy333, tak kupowałem u niego polecam, będziesz zadowolony, mi się akurat całe zielone spodobało i dążę do tego aby w środku był tylko zielony ;P jak by ktoś miał radio ori beta i chciał się go pozbyć to z chęcią bym kupił
Paweł J., nie wiem jak wygląda to u Ciebie ale u mnie wyglądało beznadziejnie, boczne pokrętła były bardzo słabo podświetlone a tutaj jest wszędzie równo, jak dla mnie warto było wydać na to 50 zł
dużo przerabiać nie trzeba, termometr ma takie wymiary, że wchodzi idealnie w otwór po zaślepce ale wtedy nie jest równo z zaślepkami, wysunąłem go trochę do przodu a z tyłu podłożyłem kawałek plastiku, pasuje i się trzyma
dzięki za link do aukcji...
pietras-tdi, - a jak on pokazuje - temperaturę niby w opisie pisze ze może a jak to działa naprawdę wskakuje - na przodzie czy jak ?
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum