A jeszcze nie dawno było tańsze... To pasuje do thermotronica tylko musisz mu napisać że chcesz do thermotronic i będzie pasić tylko 3 albo 5 zł więcej wtedy, ale to chyba nic do tego co za nowy panel.
To pasuje do thermotronica tylko musisz mu napisać że chcesz do thermotronic
Dokładnie tak, napisz mu że jesteś z forum i chcesz jakiś rabat, ja tak zrobiłem i obniżył kilka złoty
Ten zestaw jest troszeczkę inny do thermotronica niż do zwykłego nawiewu, ale dobrze świeci
Tak to świeci u mnie, koleś pisał że cyferki mogą być nierównomiernie oświetlone bo dołączony dodatkowy światłowód jest za cienki no ale jest lepiej niż na serii, fotka tego nie oddaje bo dziwnie łapie światło, ale tylko cyferki u góry są troszeczkę słabiej doświetlone
Silnik: 1.9 GTD AAZ Pomógł: 36 razy Wiek: 37 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 1323 Skąd: St Gieląd/Gdańsk
Wysłany: 2014-02-16, 22:27
Nie chcę tworzyć nowego tematu. Pytanko do znawców czy w thermotronicu srodkowy nawiew jest moze sterowany silniczkiem tak jak to jest przy climatronicu ?
Panowie, a tak ogółem to warto kupować u tego pana czy można samemu taniej zrobić i kupić na miejscu? Przyznam, że jeszcze się tym nie interesowałem ale będę musiał bo u mnie w środku to tak trochę ciemno
Chodzi ci o Ledikera?
Lepiej od niego kupić, masz gotowe zestawy nic tylko wpinasz w kostki konektorki i hula, do tego daje gwarancje na swoje produkty.
U siebie mam już prawie 2 lata cały pakiet oświetlenia i sprawuje się znakomicie.
Polecam
Ja wszystko robiłem sam według porad kovvala tylko na panel od nawiewu wziąłem od niego i jest inny odcień diod. Także jak coś to albo całość sam albo od niego, chyba że spytasz skąd ma diody i też te same kupisz
Silnik: 1.9 GTD AAZ Pomógł: 36 razy Wiek: 37 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 1323 Skąd: St Gieląd/Gdańsk
Wysłany: 2014-02-17, 09:48
pawel66600, no na podstawie tego ogłoszenia można stwierdzić ze były tylko, choć zawsze moze byc kombinowany jak mój a tak gołym okiem nie widać czy wszystko jest jak ori bo bez tej kratki tez działa tylko w trybie auto ma problemy.
Jakby ktoś widział vento ze stara dechą i climatonikiem, na graty to dajcie znac
To ja wiem, tylko piszę że on używa diod optosupply to swoich produków, kilka razy już kupowałem od niego różne diody i kolor świecenia taki sam, niczym się nie różnią stare i nowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum