Samochodzik wczoraj wrócił i wygląda całkiem całkiem. Doszły lampy przód i hokej średni, efekt bardzo mi się podoba.
Teraz w wolnej chwili trzeba założyć zawieszenie (które już czeka w garażu) i letnie kółka.
Dawno nic nie było pisane co nie znaczy że nic się nie dzieje.
Zagościło nowe podświetlanie włącznika świateł, panelu nawiewu, popielniczki i schowka pod poduchą.
Pojawiła się podbitka tylnej klapy.
Nowe meszki i cupholder (myślałem że lepiej będzie zdawał egzamin)
Nowe halogeny i kierunki.
We wszystkich pracach pomagała mi moja przyszła żonka
Co do beerholdera to dla kierowcy przecież jest power
Halogeny dają radę, nie wiem jak ori ale te dobrze doświetlają boki i takie będą nadal.
Zmienią się na dniach lampy, już nawet są w domku i czekają na zamontowanie
Niestety nie bez powodu nastąpi zmiana
Ostatnio zmieniony przez pinohio 2014-03-05, 19:19, w całości zmieniany 1 raz
Dawno nic nie było pisane w temacie z braku czasu. Vento dobrze sobie radzi, chociaż mam spory problem z wodą pod nogami u pasażera. Czy odpływ z szyberdachu jest przy przednich drzwiach? Jak lałem wodę po przedniej szybie to się woda nie wlewała do środka, nagrzewnicę tez wykluczyłem.
Jak otworzysz drzwi przy zawiasach masz odpływ od szyber dachu taka mała czarna rurka wystająca jakieś 1,5 cm lecz moim zdaniem to nie od tego masz wodę u pasażera.
Nie wiem czy dobrze wytłumaczę pod plastkiem filtra kabinowego zazwyczaj zbiera się syf co powoduje iż uszczelka dobrze nie dolega i woda dostaje ci się do środka najlepiej wyjąć wszystko wyczyścić porządnie.
Ostatnio zmieniony przez Moniczka 2015-01-24, 09:45, w całości zmieniany 1 raz
Jak chcesz wykluczyć szyberdach to wode polej po nim a nie po przedniej szybie. Również miałem wodę tam gdzie Ty i winnym był zapchany odpływ szyberdachu, takie gumowe kolanko u mnie całe zapchane błotem. Wystarczy polać wodę po szyberdachu i obserwować w jaki sposób leci z tych kraników czy ciurkiem, po kropelce lub wcale wtedy odpowiedź jasna. Otwórz drzwi i tam gdzie idą przewody od drzwi do wnętrza tą gumową rurką nad tym jest ten kranik
Nagrzewnicę wykluczyłem bo nie ubywa płynu chłodniczego, co do odpływu w drzwiach sprawdzę po pracy. Dzięki za porady, mam nadzieję że usunę tą awarię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum