Cześć chłopaki, pozwoliłem sobie u was założyć temat. Mam kilka pytań, nie wiem czy wiecie ale wznowili nabory do wojska na zawodowych. Interesuje mnie jednostka w Gdańsku, czy ktokolwiek z was ma jakieś informacje na ten temat ? Jakie są jednostki, czy jest jednostka wojsk lądowych ? A może ktoś z was również się tym interesował i ma jakiekolwiek informacje to prosił bym o pomoc z góry dziękuje
_________________ Chodzenie do kościoła świadczy o Tobie , że jesteś katolikiem ? To tak jakby spanie w garażu robiło z Ciebie mechanika...
w Gdanku nie ma ladowych jest tylko 49 pulk smiglowcow bojowych , najblizsze ladowe w Elblagu , 16 pomorska dywizja zmechanizowana , 13 Elbląski Pułk Przeciwlotniczy tam ja bylem
Ostatnio zmieniony przez lesny1982 2010-07-04, 11:28, w całości zmieniany 2 razy
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2011-08-25, 11:19
rolz sorki za zamieszanie ale niepotrzebnie napisałem że od wentylowanych
Wentylowane lub nie różnią się tylko jarzmami, a same zaciski są identyczne także jak coś to dzwoń
Silnik: 1.9 tdi 1z Pomógł: 14 razy Wiek: 41 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 799 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2013-12-11, 17:59
Cześć chłopaki, potrzebuje graty z zawieszenia potrzebne do powrotu z gwintu na zwykły zawias. Może gdzieś walają się Wam stare zawiasy, które zastąpiliście gwintem, jak chcecie się tego pozbyć dajcie znać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum