Aleście odkopali... Borys, Speedy, śmigniem na LKN? Przy okazji obczai się nabytek Koli (losie, jak to się odmienia )
KolaLBN, albo Ty się pofatyguj na naszego Chełmskiego spocisza.
_________________ "Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
Aleście odkopali... Borys, Speedy, śmigniem na LKN? Przy okazji obczai się nabytek Koli (losie, jak to się odmienia )
KolaLBN, albo Ty się pofatyguj na naszego Chełmskiego spocisza.
Hrubek zećwirował do reszty z miłości... no w sumie, można by go z lubą zgarnąć.
_________________ "Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
W czwartki o 20 pod naszym Tesco. Co do dokładnego terminu to się jakoś dogadamy bo ja jestem raczej średnio kompatybilna.
Co Ty... Wątpie żeby Hrubek na tygodniu przyjechał do Chełma i to specjalnie na spota, to raz... A dwa że o 20 w czwartki są spoty ogólne, tj. wszystkich kierowców z Chełma a nie tylko z naszego forum
A i dzięki że sprzedaliście mi Hrubka... Teraz będę go męczył żeby mojego pod kompa podłączył Nawet nie wiedziałem że ma taką możliwość, muszę mu najazd zrobić bo dawno go widziałem
speedy333, Nie dręcz Hrubka, mi powiedział, Tobie nie... z jakiegoś powodu
A spoty są owszem ogólnego Vaga, ale jak się zjedziemy na 4 Ventki to też nie źle.
4 Ventki To kogo ty liczysz Mowie Ci ze Hrubek nie przyjedzie, on raz sie tylko napalil zeby do Chełma jechać wtedy jak Ty na forum dołączyłaś, ja tylko wpadłem do Hrubieszowa a on z tekstem "dawaj do Chełma" Taki byl napalony na Ciebie... A ja mu powiedzialem ze nie, niech se sam jedzie albo pojedziemy jednym autem (jego ) bo ja swojego nie bede ganiał bo mi szkoda paliwa na wasze randki
Ruda, przygarnij takiego uzytkownika jak konrad0194 Jak Ty zaprosisz to przyjedzie, ostatnio cos pisal w temacie "ekipa chełm" Śmiga czerwonym Ventem w 1.8
Speedy, Ty się już w swatke nie baw
Licze Ciebie, mnie, kolege z LBN, Hrubka się za fraki przyciągnie... z kolegą Konradem będzie 5, na Wólce Okopskiej dwie Ventki stoją to się tam zakręce
o chętnie bym się spocił z Tobą Ruda ale codziennie pracuje od 6.30 do 19 wiec wieczorem jestem padniety ale na weeken wieczorkiem możecie wpaść do mnie na jakiegoś spota albo grilla ruda sprzedałaś mnie juz mnie dzisiaj meczył z kablem o ruda jak przyjedziesz po mnie i mnie wyciagniesz to może bede o ile nie pójdziemy na sturte i juz nie dotrzemy
Eee... W zasadzie to spot juz uzgodniony W sobote o 20 u Hrubka Bedzie Hrubek, ja i KolaLBN Także Ruda jak chcesz to przyjedź bo los tak chciał że akurat w weekend wszyscy będziemy w LHR i juz sie zgadaliśmy
Jak chcesz grilla to Hrubek daje miejscówkę, ja ketchup, Kola musztarde a Ruda resztę zakupów Może być
Po pierwsze to ja bym z nie chciał żeby ona mnie odwoziła a po drugie to napewno bym jej nie dał swoich kluczyków do ręki Już wolałbym przekimać w samochodzie, wrócić samemu po polnych drogach albo dać jechać swojej dziewczynie (choć jeszcze nie ma prawa jazdy) po prostu byłbym spokojniejszy i o siebie i o auto
speedy333, Nie dziamdziol. Aleście się ustawili... ja w sobote będę daleko, daleko... na Zielonej Gali w Szepietowie.
Sorry Hrubek, Kola pytał o kompa a Speedy jak zwykle na krzywy ryj.
Edit: mój czołg w piątek i sobote będzie stał na Wysokiej, na parkingu niebieskich, możecie pooglądać, tylko nie rzucajcie się za bardzo w oczy... Hrubek, nawet nie myśl o plastikach.
Ostatnio zmieniony przez Ruda102 2014-05-19, 22:31, w całości zmieniany 1 raz
Kowal, wiesz co, jechałem już kiedyś z nią a właściwie to ona jechała ze mną... Bo ja z nią bym nie wsiadł Dlatego wlaśnie nie uważam że w życiu trzeba spróbować wszystkiego
Ruda, sprzedałaś go i tyle, nie tłumacz się już... Teraz musi mi podłączyć pod kompa bo będę mu wchodził na psychę aż to zrobi, a że on jest w porządku i zdaje sobie z tego sprawę to zrobi to bez problemu
Ja mam tam niedaleko na ten parking, Hrubek chciał Twoje sierpy to akurat będzie można "pożyczyć"
kowal323, Co by bezpiecznie było, właśnie przez takich wariatów w innych Ventkach...
Chłopy, ogarnijcie Ventke Koli jak przyjedzie bo mu ciągle coś tam "huczy", może mu tak silnik pracuje. Który ma diesla niech pokaże jak TO huczy
kowal323, Co by bezpiecznie było, właśnie przez takich wariatów w innych Ventkach...
Chłopy, ogarnijcie Ventke Koli jak przyjedzie bo mu ciągle coś tam "huczy", może mu tak silnik pracuje. Który ma diesla niech pokaże jak TO huczy
speedy333, ehh, oszołomie Ty. Wyjeżdżam autokarem z Wojsławickiej, o 4 rano i Twoim zdaniem powinnam zostawić auto 14 km dalej? Myśl jełopie!
Potwierdzam, obczajałam kiedyś Hehe i co Speedy? Łyso Ci?
speedy333, Nie pojmiesz... To jak z tym spotem? Zmieniacie date?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum