marzy mi się taki remont silnika krok po kroku element po elemencie ;>
a tak naprawdę jak się patrzy na tę listę z cenami to firmy z górnej półki a ceny tanioszka ! porównajcie sobie te elementy chociażby do golfa 5 i ceny 3 razy większe ;p
_________________ Kiedy znajdziemy się na zakręcie ?!
REDUKCJA, BUT I ODCIĘCIE
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2014-10-29, 19:32
Mnie wyszlo 1700zl części robocizna moja, ale widze ze uszczelki i tak drogie masz do mnie od głowicy i pokrywy zaworow 65zl 35zl i dobrej firmy, pozatym jak kolega majkel00230 pisze części i tak sa tanie bo do nowszych aut to jest dopiero abstrakcja
Silnik: 1.9 D Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 341 Skąd: Tarnów
Wysłany: 2014-10-29, 23:16
tom cio napisał/a:
No remoncik kompleksowy ale ceny naprawdę wysokie, np uszczelka pod głowicę elring metalowa do ahu/1z u mnie 85zł po zniżce.
Uszczelkę mam oryginalna z tad takie ceny. Co do remontu chcialbym to zrobić lepiej ale warunki i czas nie pozwoliły. Ogólnie jestem zadowolony różnica jest duża, przynajmniej po odczuciach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum