Panowie, prąd mi wysiadł w Vencie, podjechałem pod sklep, zamknąłem Vento ale podszedłem do wlewu paliwa, ciągnę go do siebie i patrze, że otwarty. Wcisnąłem do środka ten stożek zamykający wlew, po czym chce otworzyć centralnym samochód a on nie działa, tam gdzie przebieg i zegar nic nie ma, światło wew. nie trybi .. Odpalać odpala ale światło i tak nie działa na przykład. Wyjmuję kluczyk i przebieg i zegar gaśnie, wskazówki zostają na miejscu.. Bezpieczniki sprawdzałem, wszystko gra ..
Ostatnio zmieniony przez kowal323 2014-11-13, 20:01, w całości zmieniany 1 raz
Obok skrzynki bezpiecznikow masz duzo brazowych kabli od masy wypnij je zobacz czy nie zasmiedzialy i wepnij jeszcze raz. Sprawdz stacyjke , wyczysc klemy.
Kiedy zrobiłem spięcie w zapalniczce to też nie miałem światełka w środku i wyświetlacze tylko pokazywały jak samochód był na zapłonie, okazał się spalony bezpiecznik 16 w skrzynce, ale ty bezpieczniki sprawdziłeś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum