Wysłany: 2014-12-11, 16:01 Nie działa lewy przedni głośnik i nie pokazuje temperatury
Witam
Jestem tu nowy i nie bardzo się orietuje, ale mam problem z ventylem ktorego kupiłem 2 tygodnie temu. Nie działa mi przedni lewy głośnik, podłaczałem inne i tez nie działają, nie mam pojecia gdzie tkwi problem oraz na liczniku nie pokazuje mi wogóle temeratury płynu chłodzącego. Będe wdzięczny za pomoc
Poprzedni właściciel mówił że na oryginalnych zegarach od vento wszystko działało, a potem zmienił na jakieś niby lepsze od golfa 3 GT chyba, biale podświetlenie i podświetlenie ekranów na czerwono i są wyskalowane do 240km/h i od tego czasu nie pokazuje temperatury a silnik normalnie sie nagrzewa widzac po obrotach, nie mam pojęcia czy to prawda bo oryginalnych zegarów mi nie dał
Ostatnio zmieniony przez tulo 2014-12-11, 21:17, w całości zmieniany 1 raz
Sprawdź na początek czy kable są całe przy czujniku, czujnik jest na trójniku rur płynu chłodniczego , ja bym spróbował podmienić czujnik bo może on jest padnięty, a w ostateczności licznik, liczników od groma jest na allegro, za 20-30zł kupisz w ładnym stanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum