Mały aktual. Vento stoi jak stało :hyhy: cały czas poświęcam audicy żeby się normalnie jeździło. Ale mam nadzieję że za jakiś czas w końcu ruszę . Póki co wykonałem taki sam manewr jak kolega tomcio i złożyłem sobie dziś klimatyzację manualną z thermotronic :hyhy: czyli będzie półautomatyczna klima
niestety ogroomna . skrzynia musi być vr6,vr5. robisz łapę pod skrzynię .łapę na rozrusznik. z tego co zauważyłem tylną łapę silnik i przednią łapę silnika . skrócić krótką półoś. i dać flanszę na długą półoś. tyle z teorii a praktyka pokaże jeszcze więcej. Ale najważniejsze że są dowody że da się to zrobić
Dziś z racji wolnego czasu zacząłem coś grzebać przy venciaku . a mianowicie profesjonalnie wyciągałem silnik ze skrzynią .
a po demontażu widać jak wiernie służą stojaki od mkkay
nie no co ty ;p skleszczył się na plastiku i musiałem lekko go ruszyć .dziadek stał obok . i pilnował go potem ręcznie go we 2 do garażu schowaliśmy innej opcji nie było jak wyciągać w ten sposób
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum