Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2013-07-07, 19:56
ciekawie wygląda fajnie i zawsze to nowośc a nie tylko soczewka i soczewka i tak jak Krzysiek pisze troche szkoda ze taki duzy odstęp jest ale ogólnie efekt jest
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Efekt końcowy pozytywnie mnie zaskoczył. Świetnie to wygląda jak dla mnie. Również aktualny grill moim zdaniem bardziej pasuję do nowoczesnego wyglądu lamp aniżeli grill starego typu. Jest tak samo opływowy i smukły jak nowe światła. Gratuluje, bo wygląda zabójczo dobrze.
Widać troszkę że nakładka na reflektor ma delikatne braki w okolicy maski. I tak trochę dziwnie blisko wyglądają światła drogowe względem grilla.
Gratuluje pomysłowości. Jesteś tak jakby pionierem .
Znalazłem chwilę czasu na jakiś aktual więc uzupełnie
Najważniejsze to zostałem szczęśliwym tatusiem
a tak po za tym to z rzeczy eksploatacyjnych został wymieniony olej, nowe opony zimowe, pompa wody, sprzęgiełko alternatora, klocki tył, rura wydechowa, zostało założone seryjne zawieszenia na zimę
Z ciekawości to projektory sprzedałem , nie dawno kupiłem kierownice Raid 32cm , dywaniki org zima i lato,
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2014-02-14, 21:53
arek07 napisał/a:
Najważniejsze to zostałem szczęśliwym tatusiem
Gratulacje
Kierownica osobiście mi się nie podoba, wole ta moja z corrado
Co do gwintu to zaluje ze sprzedałem ori zawieszenie bo przydaloby się teraz, gwint strasznie uwalony mam nadzieje ze go doczyszcze i ze da rade nim krecic
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2014-02-14, 22:00
vwjanekvento, Ja też jeździłem lato zima na gwincie i gwint strasznie wyglądał. Ale szczotka druciana, trochę WD40 i szło w rękach bez klucza
A tobie arek07, gratuluje potomka i zdrowia dla maleństwa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum