Zmiany:
fotele Recaro
projektory hella
grill 2 żebra (bedzie w kolorze autka)
gwint Bilstein
zegary 20 jahre
kierownica Raid HP
listwy oryginalne GT (były zwykłe gumowe chyba na metry hehe)
audio:
jednostka sterując Alpine
wzmacniacz Alpine
tuba Hertz
To było by chyba na tyle.
Mody przez które przejdzie ventyl w najbliższym czasie to
malowanko (zastanawiam się nad zmiana koloru)
felgi BBS RC 041+adaptery
wymiana ramek projektorów (popękane)
wydech w stylu dtm (leżakuje w garażu)
A to fotki przedstawiające autko
Ostatnio zmieniony przez ŁySy 2014-10-22, 22:20, w całości zmieniany 1 raz
Witamy froncik golfa to ohyda, daj mu jakąś ładną twarz lotkę oderwiesz i git kolorek ładny, pasuje do ventyla i ciekawa felga chętnie zgłębię temat wydechu powodzenia w modach i żeby służył
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2014-10-23, 10:30
Witam na forum, nareszcie ktoś z moich okolic. Ventka bardzo ładna i plany również dobre. Co do frontu z golfa na kolana nie powala ale akurat w tych kolorach może być jak dla mnie. Może póki zima nie przyjdzie to mały spocik może gdzieś w połowie drogi? Albo akurat w następną niedzielę mam spot całej grupy mazowieckiej tu masz wszelkie inhttp://forum.vwvento.or...278682#278682fo na ten temat
Witamy froncik golfa to ohyda, daj mu jakąś ładną twarz lotkę oderwiesz i git kolorek ładny, pasuje do ventyla i ciekawa felga chętnie zgłębię temat wydechu powodzenia w modach i żeby służył
mi się np podoba z frontem na projektorach (czyli golfa) najważniejsze że to grupa vag no i raczej się nie zanosi na jego zmianę, lotka jest w planach żeby wyleciał, a nad tłumikiem końcowym muszę trochę popracować i go spasować, jak to zrobię wrzucę foto powodzenia w modach i żeby służył dzięki i wzajemnie pzdr
Ostatnio zmieniony przez ŁySy 2014-10-24, 23:18, w całości zmieniany 2 razy
Witam na forum, nareszcie ktoś z moich okolic. Ventka bardzo ładna i plany również dobre. Co do frontu z golfa na kolana nie powala ale akurat w tych kolorach może być jak dla mnie. Może póki zima nie przyjdzie to mały spocik może gdzieś w połowie drogi? Albo akurat w następną niedzielę mam spot całej grupy mazowieckiej tu masz wszelkie inhttp://forum.vwvento.or...278682#278682fo na ten temat
Dzięki za dobre słowo , a co do spota możemy coś pomyśleć, jestem jak najbardziej na tak tylko jak czas pozwoli jak coś to się odezwę.Aaa a ten link co mi podesłałeś nie działa pzdr
Noo i nareszcie coś się ruszyło w temacie hehe wpadł nowy fancik, i czeka na wiosnę, adaptery 5x100 na 5x120, wyczyszczone, wypieszczone, ręcznie hehehe, może jutro złożę jedna felgę to pyknę fotkę i wrzucę w temat jak wygląda na aucie
to stary stan śrub od rotorów bbs..
a to ich nowy stan, też dopieszczane ręcznie :-D , tylko będzie lepiej je poniklować żeby nie rdzewiały jak poprzednio, roboty było sporo z nimi ale warto jak się na nie patrzy
mały aktual bo sporej nieobecności..
Śrubki jakiś czas temu ogarnięte w pełnym połysku ;-)
Kółka też ogarnięte na tip top..
A tu już na ventylku..
No i wymiana szyby bo niefartownie pękła, i przy okazji tryśnięcie dachu na warsztacie bo malowanie całego przesunąłem na pózniej bo narazie nie ma czasu i miejsca bo mamy tylko 1 stanowisko..
Ostatnio zmieniony przez ŁySy 2015-06-21, 14:16, w całości zmieniany 1 raz
Zaproponowałbym: duuużo w dół, Bra OUT i będzie git.
Co do gleby trzeba by było wyjąc zawias i ogarnąć nakrętki noo ale z tym zejdzie a muszę się czymś poruszać, rozważam też zaklepanie rantów i wtedy wywalenie helperów, jak będzie okazja i czas to się ogarnie temat a jak nie to na następny sezon będzie gleba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum