Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2015-01-09, 08:05
Do aaz i abs-a szły także te same skrzynie np chb. Jeździłem td i d i w obu przypadkach były te same obroty, czyli mniej więcej takie jak u mnie w benzynie. Stąd zapewne tyle wigoru w większości aaz-ów.
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2015-01-09, 09:19
Być może, zawsze mi się oznaczenia tych skrzyń mylą (jedna literka na końcu) , ale i tak nie zmienia to faktu iż te skrzynie są za krótkie, mi w benzyniaku wydaje się być za krótka, a co dopiero w diesel-u.
mały up
wymieniono termostat, rozrząd, pompe wody i co do tego dawka na pompie podkręcona auto śmiga jak szalone, ale sprzęgło czasem się poślizgnie już niedługo wpadnie koło 16 lub 17 i biała maska w oklejeniu
ostatnimi czasy zakupiłem CB radio, praktycznie juz się zwróciło
Po dłuuuugim zbieraniu kasy wpadło parę gratów. Włożony IC z 1z,podkrecone turbo 1.4 bar,blenda usa, lampy tył i przod oklejone folia i buty też jakieś się znalazły.Nowe sprzęgło również wpadło. Więcej zdjęć niebawem...
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2015-11-01, 20:36
witam fajna ventka ,nie wiem czy nie widziałem cię w zeszłym tygodniu stałeś na światłach ,ja jechałem mocno oświetloną ciężarówką renault magnum z cyrku korona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum