Fajny przebieg kresek, i dobrze, że nie ma peaku momentu tylko ładnie delikatnie tylko opada. Musi przyjemnie jeździć Z tym ic to chodziło mi czy nie lepiej byłoby wyjść z turbosprężarki przy prawym kielichu i prawą stroną pójść do IC? Masz klimę?
tak mam klime i to byl problem i ja dolot robiłem z rury fi 60,3 wiec ta rura troszke zajmuje miejsca
vento bardzo przyjemnie smiga jeszcze bedzie mala korekta bo zrobilem doprowadzenie powietrza do puszki filtra powietrza ale jednak jest zbyt wielkie ssanie i zamykal sie przelot . byla jeszcze jedna niespodzianka która zadecydowała o dzisiajszym wyniku . Mianowicie bo byl maly pożar upalila sie wiazka przy stacyjce gdy vento bylo hamowane i dlatego dzisiaj tylko . po ogledzinach wyszlo ze radio zrobilo zwarcie i kabel zasilajacy po stacyjce caly sie zjaral i radio na smieci
Mam taki sam dolot czyli 60mm, klimę też i da się przejść w prawej strony Trzeba tylko troszkę podciąć pas przedni na rurkę od klimy i wsunąć ją bardziej pod lampę. Sporo by się dolot skrócił, ale i tak jest spoko
Tak zgadzam sie ale chcialem zostawic ori filtr powietrza i w taki sposób poszly rury prawie jak ori i malowanie proszkowo bylo specialnie by uzyskac efekt plastiku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum