Wysłany: 2017-01-26, 20:37 VW Jetta III VR6 by S_Hilite
Witam Wszystkich
Od 14.01.2017 jestem szczęśliwym posiadaczem Jetty III. Samochód kupiłem od starszego właściciela który sprowadził Jette z USA w 1996 roku i z powodów zdrowotnych musiał sprzedać auto.
Jetta z 1995 roku w wersji GLX z silnikiem 2.8 VR6 ( bez LPG) oryginał USA
Wyposażenie :
- skórzana tapicerka
- 4x el. szyby
- el. szyberdach
- el.lusterka
- komputer MFA
- manualna klimatyzacja
- podgrzewane siedzenia
- podgrzewane lusterka i spryskiwacze
- licznik oryginalny w milach
- podłokietnik
- otwieranie bagażnika z wewnątrz samochodu
- tempomat
Samochód w bardzo dobrym stanie, zero rudego. Poprzedni właściciel pomalował farbą podkładową i zakonserwował każdą śrubkę Wszystko wymieniane na bieżąco. Samochód ma przejechane zaledwie 67 tys mil.
Jedynymi mankamentami są oryginalne części które pozbył się wcześniejszy wlaściciel sprowadzając auto do PL. Zmienił tylną blendę, obrysówki w przednim zderzaku ( chyba były nie legalne ) Ja zmieniłem tylne światła na Black Hella, posiadam oryginale
Plany :
- Przywrócić wszystkie oryginalne części
- Jakaś ładna felga na lato
- Może gwint + rozpórka
[EDIT: zdjęcia poprawione ale zapoznaj się z samouczkiem dodawania zdjęć - theo]
Ostatnio zmieniony przez theority 2017-01-26, 20:55, w całości zmieniany 3 razy
Z tego co wiem to poprzedni właściciel sporo się bawił, podobno nawet miał przód z golfa kierunków mam z 3 rodzaje. Teraz się staram przywrócić oryginalny stan.
theority, jest inny kształt plastikowego i metalowego Plastikowy znam na pamięć, ten tak nie wygląda wiec musi być ten drugi Wg mnie to nie jest siłownik tylko podpórka z jakąś nakładką.
S_Hilite, Dobrze, że trafił w dobre ręce.
Normalnie zazdrocha mnie sciska w gardle,taki zestaw to je moje marzenie.
Ale licznik to chyba w milach nie jest albo coś mie sie żle ze wzrokiem robi.
Jak chcesz to za grosze dam przełącznik swiatel bo mi leży niepotrzebny a masz EU.
No i kiera obowiązkowo w orginał.
Ogólnie jak polecisz planowo to bedzie mega wypas.
[ Dodano: 2017-01-29, 21:57 ]
Dobra sory,tarczke se ktoś wrzucił z eu,przebieg faktycznie jest w milach A VR6 to nie do 260 km/h bylo??
Na razie nie mam możliwości porobienia zdjęć, zawieszenie kupione i czeka na montaż. Myślę, że w kwietniu będzie trochę czasu. Przy montażu porobię jakieś zdjęcia
Coś tu trochę ucichło nie dawno wpadł zderzak USA ( potrzebuje do niego dolnych kratek, jak by ktoś miał na sprzedaż to pisać ), blenda USA, grill, oraz emblemat GLX .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum