Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 41 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3790 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2010-01-19, 21:13
takie rzeczy są na sprzedaż
-felgi i wygłuszenie maski rezerwacja krzeszak
-gwint rezerwacja lwomati
-styropian do bagażnika rezerwacja Wildi
-lampki w podsufitke na tył rezerwacja Ferdek lublin
-odbłysnik z soczewką + 2x przetwornice + obudowa rezerwacja Ventylek86, 2 w kolejce jest Piotr Nowok
-klamki + rygielki narazie rezerwacja Vwkrzysio( ale nie potwierdził )
-alarm z anty napadem + kluczyk scyzoryk
-2 lampy przednie oryginalne chyba dawid zastanawia sie
-kołpaki 14 oryginalne vW
-obudowa filtra powietrza
-klamka bez zamka
-komplet progów bez jednej listwy maskującej ale z listwami do przyklejenia na progi metalowe
-podswietlenie pokreteł nawiewów + panel pokreteł nawiewów + ramki aluminiowe
-grill brz znaczka nowego typu Arcaj bierze
-licznik z tarczami srebrnymi i pomarańczowymi wskazówkami oraz alu. ramkami
-zbiorniczek na płyn do spryskiwaczy od golfa IV + pompka wysoko cisnieniowa +
oryginalna wtyczka na tą pompkę + włącznik ogrzewania tylnej szyby
-kocyk na akumulator szerokośc 17cm, długośc 24, wysokośc 18 cm
-połówka dokładki sredniej lewa strona
wkrótce założe temat i beda foty i ceny tylko muszę miec czas na to a tego mam mało
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 37 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2010-01-19, 21:42
no to gratulacje że znalazłeś autko dla siebie ,tylko wielka szkoda że nie vento ,ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ,i mam na dzieje że będziesz wpadał na spoty do wawy.
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 37 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2010-01-20, 23:38
pawelvw napisał/a:
jak mnie Wąski 2, nie wygonicie to bedę przyjeżdzał
nawet tak nie mów bo zawsze jesteś mile widziany w naszym gronie i na naszych spotach jesteś spoko gość i aż żal że nie masz już vento,ale i tak dobrze że będziesz się jeszcze udzielał i mam nadzieje że nie zapomnisz o nas i o naszym forum
PAWEŁ nie jesteś sam co stracił VENTKE.mój wyglądał tak:
http://www.polskajazda.pl...verDSC00329.JPG
ale pogodziłem sie ,i dalej mam VENTKE ale za to jaką...powodzenia w modach passka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum