witam.
Mam pytanie. Jakie powinno by koło pasowe napędzające pompę wodną (z rowkami czy bez) - vento jest bez klimy. U mnie jest gładkie ale pasek napędza go od strony stroną rowkowaną. Tak chyba nie powinno byc???
Witam. Mam problem z uruchomieniem klimatyzacji. Sprowadziłem ventusia 1.9 tdi 96r ale nie było przy nim sprężarki do klimy. Po zakupie zabralem sie do jej zalożenia. Wszystko grało do chwili kiedy przejechałem kilka kilometrów. Okazało sie ze pasek nie napedza pompy wodnej. Jezdziłem po kilku mechanikach ale nikt nie jest w stanie powiedziec mi co jest. Myslę ze moze byc nie taka spreżrka, czy od golfa 3 jest taka sama. Jedni mówia ze spręzarke napedza pasek klinowy a drudzy pasek wieloklinowy. Juz nie wiem co mam robic. Podrawiam
Bylem dzisiaj na gieldzie samochodowej szukałem wentusia z klimą. Znalazłem, teraz juz wiem ze moje koło pasowe od pompy wodnej jest złe. Ktos założyl koło na pasek wielorowkowy. Będę potrzebował koła do pompy wodnej na pasek klinowy. Może pasuje od golfa3 albo ktoś ma na sprzedaż.
[ Dodano: 2008-04-22, 19:15 ]
Poszukuje koła do pompy wodnej na pasek kilinowy 1.9 tdi z klimą 96
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum