Silnik: z pralki Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 421 Skąd: katowice / brzeszcze
Wysłany: 2007-09-13, 21:28 el.szyby
witam.
słuchajcie mam problem z el szybą u mnie w vento. chodzi tu o tylną lewą ( za kierowcą) nie otwiera się z guzika przy drzwiach ani tym z przodu. silniczek dobry bo z kluczyka otwiera się i zamyka (taka funkcja w alarmie). myślałem że przełacznik jest do bani ale chyba nie wyjąłem go i wtedy guzikiem z przodu otwierał i zamykał. więc podmieniłem guzik z prawych drzwi i też nic zero reakcji. może ktoś miał taki problem i wie co w tym siedzi
_________________ Tuning zabawą, moc podstawą. Budowa SWAP'ów VW i FIAT
Silnik: 2.0 2E Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 172 Skąd: K-Kożle
Wysłany: 2007-09-14, 11:59
mialem tak samo , nie bylo masy w slupku tam gdzie jest wylocznik do oswietlenia kabiny, od strony kierowcy,
wymiana wylocznika pomogla,
po zatym jest w slupku okrogla wtyczka i sa tam wpiete rozne przewody do drzwi tam tez mialem troszke zasniedziale ta mase co idzie do szyb , wypialem wszystko i wyczyscilem teraz dziala
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum