No widzisz Czyli wychodzi na to, że mi też te pokrętełka powinny świecić, więc najwidoczniej się lampki przepaliły... Przy czasie zajmę się owym problemem
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2007-09-19, 00:48
nie nie nie-zalezy-mozesz miec namalowane tylko farba. wez wyciahnij jeden znaczek i jak bedziesz mial styki od pradu, to powinno swiecic-a jak na upartego to wez go rozkrec o ile sie da i zobaczysz sielone diody a jesli one beda a nie swie, to gdzies masz kabelek odczepiony-jak ich nie ma i stykow, to swiecic nie bedzie bo nie ma co
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-09-19, 09:54
sebastian napisał/a:
że mi też te pokrętełka powinny świecić
zależy w jakiej wersji. U mnie np nie było tak. Poprostu zaślepki te nie mają wejścia nawet na diody do podświetlenia, zdejmij je i zobaczysz czy w nich jest miejsce na wtyczkę czy nie.
A jeszcze jedna rzecz, jak macie włączone światla mijania, to przełącznik i te "kontrolki" rysunki na tym przełączniku świecą wam? U mnie świeci tylko na pozycjach.
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2007-09-20, 16:17
na pozycyjnych swieci tylko punt na pokretle-i gasnie jak wlaczyc dlugi swiatla lub mijania-znaczki powiny swiecic caly czas. pewnie masz z pradem jakos pomieszane i podlaczony jest pod to swiatelko na pokretle i zachowuje sie tak jak ono
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum