Wysłany: 2007-10-02, 23:45 oświetlenie schowka
Panowie i Panie jak tu się znajdują?
Lubie kręcić w swoim wozie a zwłaszcza w elektryce nie lubie jak mi jakaś kontrolka nie dzieła lub lampka w schowku , ostatni jak w nim grzebałem okazało się że lampka świeci tylko w tedy gdy mam załączone światła mijania a nie na postoju przy wyłączonych światłach nie pamiętam tego jak powino być naprawde mam pytanie czy czegoś nie popieprzyłem w elektryce, czy lampka schowka powina się zapalać tak samo jak oświetlenie kabiny czy oświetlenie w drzwiacz lub dla pasazerów siedzących z tyłu beż załaczania świateł mijania
z góry dziękuje za odpowieć
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-10-03, 00:02
wszytko to co powiedziales powinno dzialac bez wkladania nawet kluczykow do stacyjki. przynajmniej tak mi sie pamieta, ale udam sie jutro do woza i az sprawdze
A montaż banalny, wciskasz wtyczkę w tą lampkę a potem wciskasz lampkę w schowek z boku ( w śodku schowka bo lewej stronie powinieneś mieć prostokątny otwór) i GOTOWE. Lampka nie będzie się wyłączać jeśli masz ułamane zawiasy drzwi schowka.
Spyro mi sie wydaje ze ta pierwsz lampka nie ma tego bolca do wlanczania i wylanczania swiatla bo na zdjeciu nie widac a na tym drugim jest ja kupilem uzywke za 17zł bo w tych nowych nie ma chyba tego bolca ale nie wiem moze sie myle
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-10-09, 21:00
a bardzo możliwe, ze te nowe sa niekompletne. Ja mam lampkę... w barku w domu Od 5 lat jak założyłem nowy schowek po włamie nie mam kiedy jej założyć Ciągle zapominam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum